“Every cloud has a silver lining.

Dit is het verhaal achter mijn blog.

Ken je dat? Je loopt de winkel binnen en je komt naar buiten met alweer een notitieboekje. Ja, inderdaad, al-weer! Maar deze is natuurlijk nóg leuker en beter dan die andere die je vorige week (lees: gisteren, whoops) hebt gekocht. Eenmaal thuis aangekomen sla je het nieuwe notitieboekje open en daar is het hoor: de grijze lijnen die net zilver lijken. Klaar voor jouw verhaal en andere hersenspinsels.

Wanneer er gesproken wordt over een silver lining, dan gaat het om iets moois en/of goeds dat opbloeit na een verdrietige of moeilijke tijd.

Dat is wat Sweet Silver Lining voor mij is, mijn verhaal. Het leven is niet altijd even makkelijk (geweest) en ik vul mijn stukje op het www daarom graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

 

9860

Bezoekers

508

Geschreven artikelen

2470

Reacties

IN VOGELVLUCHT

 

  • Dit is een lifestyle blog met een personal twist waar ik over alles schrijf wat mij bezig houdt. En dat is veel!
  • Ik mag mezelf sinds 2009 een blogger noemen
  • In 2015 kreeg Sweet Silver Lining een eigen domein
  • Sweet Silver Lining werkt samen met verschillende bedrijven of blogs. Interesse? Neem vooral contact met me op!
  • Er staan artikelen online waar je een wachtwoord voor nodig hebt. Wanneer je interesse hebt in mijn persoonlijke verhalen kun je een mailtje sturen naar info@sweetsilverlining.nl