Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

About Sweet Silver Lining

Ken je dat? Je loopt de winkel binnen en je komt naar buiten met alweer een notitieboekje. Ja, inderdaad, al-weer! Maar deze is natuurlijk nóg leuker dan die andere die je vorige week (lees: gisteren, whoops) hebt gekocht. Eenmaal thuis aangekomen sla je het nieuwe notitieboekje open. En daar is het hoor, de grijze lijnen die net zilver lijken. Klaar voor jouw verhaal.

En dat is wat Sweet Silver Lining voor mij is, mijn verhaal. Dit is een personal lifestyle blog waar ik over alles schrijf wat mij bezig houdt. En dat is veel!

ssl2 copy

In 2009 begon ik met bloggen en na een aantal jaar zoeken en uitproberen op een ander platform ben ik in 2012 gestart met Sweet Silver Lining. Categorieën die je onder andere op deze website zult vinden zijn Pretty Personal, iMonth, Dagelijks Leven en The Happy List. Positiviteit, maar vooral realiteit staat bij mij voorop en dit zul je dan ook in mijn artikelen kunnen terugvinden.

Sinds februari 2015 heeft Sweet Silver Lining haar eigen domein. Welkom op mijn stukje op het grote www! Hope you enjoy!