Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

About me

Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen. Mijn naam is Angélique (aangenaam kennis met je te maken) en ik ben geboren op goede vrijdag in ’93. Ik zal je het rekenwerk besparen, dit maakt mij momenteel 24 jaar oud. In Juli 2016 ben ik afgestudeerd als webdesigner en grafisch ontwerper. Woorden die mij het best kunnen omschrijven zijn: rustig, perfectionistisch, creatief, verlegen, een luisterend oor en altijd wel met iets bezig.

Hobby’s zijn: tekenen, schilderen & schrijven, dit is iets waar ik als kind al mee bezig was. Verhaaltjes, artikelen voor een tijdschrift, gedichten en uiteraard heb ik meerdere dagboeken en schetsboeken verslonden. Ook vind ik het steeds leuker om met fotografie bezig te zijn. Lekker creatief dus!

DSC_0202

“Always concentrate on how far you’ve come, rather than how far you have left to go.”

Wie constant kijkt naar het verleden, staat met zijn rug naar de toekomst. Waarderen, tevreden zijn met wat je hebt (bereikt), genieten & zo positief mogelijk in het leven staan zijn zaken die ik belangrijk vind. Chronisch ziek zijn vraagt om een chronisch optimisme.

Ontspannen doe ik graag met een goede film, een leuk boek of door, als je goed meegelezen hebt, lekker creatief bezig te zijn. Uiteraard altijd met een mok thee erbij en een muziekje op de achtergrond. Bloggen is al jaren een grote hobby van me. Meer over Sweet Silver Lining kun je hier vinden.

Een paar weetjes..

  • Poezenmama van Luna & Simba
  • Houdt veel van sieraden (en heeft een lichte koopverslaving)
  • But first.. make a selfie photo. Niets is veilig wanneer mijn camera in de buurt is
  • Interieur junkie
  • Voorkeur voor thrillers

Heb je nog meer vragen? Stuur mij een mailtje of praat gezellig mee op Twitter. Ja, ik heb ook Instagram!