About me


.

Leuk dat je meer over mij te weten wilt komen. Mijn naam is Angélique (aangenaam kennis met je te maken) en ik ben geboren op goede vrijdag in ’93. Ik zal je het rekenwerk besparen, dit maakt mij momenteel 26 jaar oud. Woorden die mij het best kunnen omschrijven zijn: rustig, perfectionistisch, creatief, verlegen en een luisterend oor. Ik ben veel bezig met tekenen, schilderen & schrijven, dit is iets waar ik als kind al mee bezig was. Verhaaltjes, artikelen voor een tijdschrift, gedichten en uiteraard heb ik meerdere dagboeken en schetsboeken verslonden. Ook vind ik het steeds leuker om met fotografie bezig te zijn.

Wie constant kijkt naar het verleden, staat met zijn rug naar de toekomst. Waarderen, tevreden zijn met wat je hebt (bereikt), genieten & zo positief mogelijk in het leven staan zijn zaken die ik belangrijk vind. Chronisch ziek zijn vraagt om een chronisch optimisme. Met een onzichtbare ziekte kan het (dagelijks) leven knap ingewikkeld zijn, maar ik leer er het beste van te maken.

In 2017 heb ik mijn diploma in ontvangst genomen en mag ik mezelf een mediadeveloper noemen. Momenteel studeer ik (online) coaching, iets wat ik ook erg interessant vind. Mijn tijd besteed ik onder andere graag met een goede film, een leuk boek of door, als je goed meegelezen hebt, lekker creatief bezig te zijn. Uiteraard altijd met een mok thee erbij en een muziekje op de achtergrond. Bloggen is al jaren een grote hobby van me. Meer over Sweet Silver Lining kun je hier vinden.

“Always concentrate on how far you’ve come, rather than how far you have left to go.”

EEN PAAR WEETJES..

  • Poezenmama van Luna & Simba
  • Houdt veel van sieraden (en heeft een lichte koopverslaving)
  • But first.. make a selfie photo. Niets is veilig wanneer mijn camera in de buurt is
  • Interieur junkie
  • Voorkeur voor thrillers

Wat ik doe


.

 

Schrijven

Een verhaal op papier zetten is altijd een grote passie van me geweest. Hersenspinsels, persoonlijke ervaringen en andere artikelen vullen mijn blog en social media kanalen.

 

Webdesign & Grafisch ontwerpen

Als mediadeveloper heb ik me veel beziggehouden met front-end developing en vormgeving. Ik werk grotendeels met WordPress.

 

Ervaringsdeskundige

Naast het bieden van een luisterend oor, geef ik ook graag advies en toon ik een ander perspectief.

Heb je nog meer vragen? Stuur mij een mailtje of praat gezellig mee op Twitter. Ja, ik heb ook Instagram!