Skip to main content

♡  Al 41 (!) Happy Lists te vinden op Sweet Silver Lining  ♡  Het zonnetje dat tussendoor schijnt  ♡  Tevreden kattenkinderen  ♡  Meepraten met #ExpeditieRobinson  ♡  Spullen uitgezocht hebben  ♡  Mensen die met je mee willen denken (en niet meteen een oordeel klaar hebben)  ♡  Langzaamaan weer rondkijken voor Sinterklaascadeautjes  ♡  Radio op de achtergrond  ♡  Zaken op orde stellen  ♡  Ruimte creëren in het hoofd  ♡  Warme chocolademelk  ♡  Alle boodschappen in huis hebben  ♡  Het nieuwe seizoen van Lucifer  ♡  De serie You komt binnenkort óók met een nieuw seizoen  ♡  Toegeven aan hersteltijd  ♡  Hagelslag  ♡  Achter de schermen bezig met WordPress  ♡  Wanneer ik oude series als Charmed en The Ghost Whisperer voorbij zie komen op tv  ♡  Een goede dag hebben  ♡  Een luisterend oor & steun kunnen zijn  ♡

♡ Knutselen aan Sweet Silver Lining

Mijn blog heeft voor een langere tijd als een verwaarloosde hobby gevoeld. Voor het eerst in jaren was het hier een periode stil en worstelde ik met mijn eigen content. De drempel om weer opnieuw online aanwezig te zijn werd hierdoor steeds groter. Inmiddels realiseer ik me dat Sweet Silver Lining mijn verhaal vertelt en dat momenten waarop dit niet lukt daar ook bij horen. Met de hulp van R. maak ik dit stukje van het www weer helemaal in orde en knutsel ik als vanouds aan m’n lay-out.

♡ Deze aflevering van Lucifer

Ik heb het zojuist ook over deze serie gehad. Lucifer kwam op het juiste moment om me door semi-gedwongen (maar begrijpelijke) rustmomenten heen te helpen. Binnen een paar weken heb ik alle seizoenen gezien, dus bovenstaande fragment ligt al (ver) achter me. Dat neemt echter niet weg dat ik deze episode echt fan-tas-tisch vond. Ja en oke, ik kan dus níét aan het laatste seizoen beginnen. Want ik wil geen afscheid nemen en weer een zoektocht naar een geweldige serie starten. Snap je?

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten