Skip to main content

Dag September en hallo Oktober! 2021 vliegt echt voorbij en in het najaar vind ik dit zelfs nóg sneller gaan. Maar: alles op z’n tijd, want eerst blikken we terug op de afgelopen maand. Tijdens het maken van de collage merkte ik op dat het een erg groene maand was.

September 2021


 • Vorige maand was het een hele onderneming om naar het ziekenhuis te gaan, gelukkig ging de reis dit keer wat makkelijker. Een ziekenhuisbezoek is echter zelden leuk, dus eenmaal buiten kon ik weer opgelucht adem halen.
 • Het einde van de zomer, het begin van de herfst.
 • Ondanks het begin van een nieuw seizoen, hebben we kunnen genieten van een paar mooie en zonnige herfstdagen. Dit mag van mij eigenlijk ook wel zo blijven!
 • Na maanden fysieke last en veel slechte dagen, lijkt het heel voorzichtig wat beter te gaan. Ik hoop dat dit zo blijft, want makkelijk is deze periode absoluut niet (geweest).
 • Praat ik gezellig mee met de #ExpeditieRobinson.
 • Praat ik niet zo gezellig mee en over de zaken die nu erg moeilijk voor me zijn.
 • Heb ik stiekem toch een klein zakje kruidnoten gekocht en ben ik hier stiekem ook heel gelukkig mee. Nu nog opeten. Stiekem ja, want dat woord heb ik nog niet gebruikt.
 • Sweet Silver Lining heeft een update en make-over gekregen. Ik ben er nog niet helemaal tevreden over, maar het meeste werk is achter de rug.
 • Ben of ken jij een tuinman? Neem dan contact op met 064.. Grapje hoor, maar wat niet grappig is? Dit oerwoud. Ik zou niet eens willen weten wat daar allemaal leeft, brr..
 • Heb ik op de valreep de nieuwe smaken van Milka aangeschaft. Ha, Milka.. Reep..
 • The Sims 4 heeft een (voor mij) nieuwe uitbreiding en deze heb ik uiteraard even geprobeerd. Ik kan momenteel de rust nog niet vinden om écht te ‘gamen’.

Wat waren de highlights van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten