Skip to main content

Hallo September! Hallo begin van het najaar! …Wacht! Wat? Ja, over een aantal dagen is het toch echt herfst. Ik ben ervan overtuigd dat we ergens deze of volgende maand nog een paar fijne nazomerdagen zullen krijgen. Persoonlijk hoop ik ook wat rustigere en fijnere maanden tegemoet te gaan en daarmee het jaar toch op een positieve manier af te kunnen sluiten. Dit is natuurlijk toekomstpraat – maar wel iets waar ik doelgericht mee bezig ben. Maar eerst: dag Augustus 2021!

Augustus 2021

Augutus 2021


  • Arme Simba voelde zich niet goed en moest nagekeken worden door de dierenarts. Gelukkig sputtert hij niet heel erg tegen en kwam hij met een simpele kuur weer terug naar huis. Binnen een paar dagen ging het weer goed met hem. Fijn! Want het is altijd zo sneu als (huis)dieren ziek zijn.
  • Over artsen gesproken: zelf was ik ook weer in het ziekenhuis te vinden. Een plek waar ik helaas vaker te vinden ben geweest, toch word het niet makkelijker. Het was even een onderneming, maar ik ben weer goedgekeurd.
  • Nog een flinke onderneming: weer naar therapie. Ik ben zo’n lange tijd niet geweest dat ik een groot gedeelte van de verbouwing heb gemist. Ik ben opgelucht dat ik dit weer op heb kunnen pakken en dat ik opnieuw kan gaan werken aan mijn gezondheid.
  • Luna weet altijd wel een manier te vinden om er als een echt prinsesje bij te liggen. Ze is er dann ook niet van gediend om gestoord te worden.
  • Deze maand was ik op veel dagen zoet met het schrijven van verslagen. Het leek er even op alsof ik weer op school zat, want toen schreef ik elke week ook een reflectieverslag.
  • Ik kocht een nieuw matras! Daar was het wel weer eens tijd voor.

Wat was de highlight van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten