Skip to main content

Ho even, want er is gewoon alweer een maand voorbij. Juli 2021 ligt achter ons en dit betekent dat we naar het najaar toe gaan werken. Bizar toch? Persoonlijk heb ik niet het ultieme zomergevoel gehad, maar wie weet wat Augustus ons gaat brengen. Nogmaals: temperaturen rond de dertig graden is voor mij echt niet nodig. Blauwe lucht, zonnetje, 23 graden – dat is ook goed. Het hoeft natuurlijk niet allemaal zo moeilijk. Anyhow, we dwalen af. Dit deed ik afgelopen maand.

Juli 2021


  • First things first: mijn bullet journal cover van deze maand. Ik heb het niet zo snel, maar ik ben er eigenlijk wel blij mee. Het was even puzzelen (want ik wilde alles symmetrisch hebben), maar dan heb je ook iets. Heerlijk om creatief bezig te zijn.
  • De aanslag op Peter R. de Vries was vreselijk nieuws waar ik echt even stil van was. De berichten op Twitter bleven maar komen, maar de gewenste update bleef helaas uit. De misdaadverslaggever overleed een paar dagen later aan zijn verwondingen. Vreselijk, geen woorden voor. Er gebeuren inderdaad meer ongelukken en dat vind ik net zo vreselijk.
  • Mijn gezondheid heeft deze maand een dieptepunt bereikt. Met heel veel pijn en vermoeidheid (vanwege de medicatie), probeerde ik de dagen door te komen. Geen pretje, het leven van een kluizenaar is ook echt niks voor mij.
  • Werd ik door R. geholpen achter de schermen van Sweet Silver Lining. ♡
  • Gelukkig heb ik wel iets van de mooie dagen meegekregen en heb ik wat van de zon kunnen genieten. Alles staat er ook zo mooi in bloei bij, maar dat kan ook liggen aan mijn extreem vrolijke bui hebben gelegen. Iets met frisse lucht & een goede dosis zuurstof.
  • En toen was het ineens ook weer herfst: regen en een flinke wind. Niet volgens afspraak natuurlijk. Op zulk soort dagen heb ik een hele zielige kater die oprecht een beetje boos is. Waar komt dan ook al dat water vandaan?! (Goed opgevoed wel hé, lijkt op zijn baasje)
  • De lampjes aan, stiekem nog wel erg gezellig.
  • Van een vol programma naar slechts een paar afspraken in de week. Nodig, maar wennen. Het blijft iedere keer vreemd om te zien hoeveel (of weinig) er binnen een korte tijd nog haalbaar is.
  • M’n edelstenen liggen er weer opgeladen bij. Amethist, bergkristal en rozenkwarts.

Wat was de highlight van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten