Skip to main content

Van maanden waar maar geen einde aan leek te komen – naar Juni 2021 die voorbij is gevlogen. Wees gerust, dit is geen nieuw reclamespotje voor Telfort, maar hoe ik de afgelopen dertig dagen heb ervaren. Voor mijn gevoel ging er nog niet eerder dit jaar een maand zo snel voorbij. Is dit positief of juist negatief? Let’s find out together.

Juni 2021


  • De straten waren (of ze zijn het nog steeds, want opruimen is een dingetje) oranje gekleurd voor het EK voetbal. Ondanks mijn -al zeg ik het zelf- terechte commentaar tijdens de wedstrijden, ga ik zeker niet doen alsof ik verstand van voetbal heb. We weten tenslotte allemaal hoe het is afgelopen.
  • Om in de voetbalsferen te blijven: ik had een ritje naar het stadion om mijn tweede prik te halen. Even wat last van gehad, daarna niks meer aan de hand.
  • De zomer kwam ineens een aantal dagen tevoorschijn. Persoonlijk hoeft het van mij niet (meteen) zo warm te zijn. De zon en een blauwe lucht zijn natuurlijk wel altijd welkom.
  • Zonovergoten dagen zorgen voor de mooiste foto’s.
  • Ik heb, als het goed is, mijn laatste pijnlijke afspraak gehad op de wondpoli. Dit mag wel tijd worden na een halfjaar lang kind aan ziekenhuis te zijn geweest!
  • Het spelen van The Sims gaat bij mij in fases en ik moet ook eerlijk bekennen dat ze steeds wat korter worden. Deze uitbreiding kon ik echter niet aan me voorbij laten gaan, want ik ben (zoals je weet) een echte interieur junkie.
  • Ik keek de laatste aflevering van The Good Doctor en ging weer verder met Lucifer.
  • Eten met de warme dagen vind ik nogal een dingetje: ik heb wel honger, maar echt ner-gens trek in. Behalve fruit dan, dat is wel echt genieten.
  • Ik sliep veel de afgelopen maand en dit is eigenlijk helemaal niks voor mij! Mijn lijf heeft de rust echter hard nodig met alle processen die veel van me vragen.
  • Sinds deze maand ben ik als Penpal brieven aan het schrijven.

Wat waren de highlights van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten