Skip to main content

♡  Digitaal declutter sessies ♡  Een goedgevulde koelkast  ♡  Spullen uitzoeken  ♡  Nieuwe spreads maken  ♡  M’n geliefde Nikon er weer eens bij pakken  ♡  Simba die me overal in huis volgt  ♡  Lucifer begint nu echt bijna, can’t wait  ♡  Everything chocolate  ♡  Beter weer in het vooruitzicht (en laten we ook hopen dat het dit keer ook zo blijft)  ♡  Een boek uitlezen  ♡  Zeggen waar het op staat  ♡  Jezelf goed en duidelijk kunnen verwoorden  ♡  The Good Doctor  ♡  Creatief bezig zijn  ♡  Mijn bujo so far  ♡  Nieuwe plantjes  ♡  Bloggen, meer artikelen online  ♡  Positief, maar realistisch  ♡  Voorbereidingen van The Streamers volgen  ♡  De telefoongesprekken met R.  ♡  Wanner het opgeruimd is  ♡  Het vasthouden van kittens van vijf weekjes oud  ♡  Mandala’s inkleuren tijdens het luisteren van een podcast of luisterboek  ♡  Boterkoek  ♡  Rondneuzen voor decoratie  ♡  Rust nemen  ♡

The Streamers

Eigenlijk vind ik het best jammer dat er op 29 mei voor de laatste keer op deze manier een concert gaat plaatsvinden. Ik snap dat het voor de meeste mensen juist een uitstapje is om ergens naartoe te gaan en dat je de sfeer ook gewoon wilt proeven, want ja: fysiek bij een concert aanwezig zijn is een andere belevenis. Daarmee wil ik niet zeggen dat het zoveel beter of slechter is.

Het is alleen niet voor iedereen weggelegd om dit uitstapje te doen en dat kan uiteraard om verschillende redenen zijn. Als ik mijn eigen situatie bijvoorbeeld bekijk, dan had ik het allemaal moeten missen. Momenteel ben ik fysiek namelijk niet in staat om bij een concert aanwezig te zijn en weet ik ook niet wanneer dit weer zou kunnen. Hoe tof is het dan om wel mee te kunnen kijken? Dat mag van mij wel zo blijven. Ik vind het een verademing dat iedereen de kans krijgt om aanwezig te kunnen zijn en te genieten van muziek.

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten