Skip to main content

Sinds enkele weken gebruik ik een app dat gevuld is met e-books en luisterboeken. Ik miste het namelijk enorm om helemaal op te gaan in een verhaal en om even uit mijn eigen realiteit te zijn. Helaas maakt (het missen van) mijn concentratievermogen het me de afgelopen jaren niet makkelijk om dit ook daadwerkelijk te doen. Gelukkig lijkt hier verandering in te komen, want inmiddels heb ik mijn eerste luisterboeken uit. Dat smaakt naar meer! Het is tijd om te kijken wat er op mijn (luister)boekenplank staat.

Een deel van mijn digitale (luister)boekenplank


(luister)boekenplankGek van mezelf – Alwin Ritstier

Uniek kijkje in het hoofd van iemand die continu bang is om dood te gaan, met humor en zelfspot geschreven en met een positieve afloop. Meer..

De kracht van het NU – Eckhart Tolle

Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als ‘overgave’, ‘vergeving’ en ‘het onnoembare’. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het nu. Meer..

Leven met wind mee – Jelle Hermus

Zoek je meer rust in je hoofd? Jelle Hermus vertelt in Leven met wind mee hoe je moeiteloos kunt leven met minder drama en minder ellende. Met één simpele gewoonte kun jij je leven veranderen. Meer..

(luister)boekenplankSpiegelman – Lars Kepler

Vijf jaar na haar verdwijning wordt het levenloze lichaam gevonden van een jonge vrouw. De enige ooggetuige van de moord is een warrige man, die niet zeker weet wat hij gezien heeft. Joona Linna roept de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark, zodat de man onder hypnose zijn herinneringen weer kan oproepen. Meer..

Ik weet een geheim – Tess Gerritsen

Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilms die de vrouw heeft gemaakt? Als er een tweede slachtoffer valt, weten Rizzoli en Isles dat ze snel moeten zijn. Meer..

Hou het stil – Wim Bax

Het is begin jaren zestig en medicijnenstudent Jacob keert halsoverkop terug naar zijn geboortedorp Welcherum, omdat zijn gehandicapte broer Jos uit het niets hun moeder heeft aangevallen. Eenmaal aangekomen stapelen de opmerkelijke en vaak angstaanjagende gebeurtenissen zich snel op. Er is iets aan de hand met het dorp en zijn bewoners, maar wat? Meer..

Currently listening


(luister)boekenplankNa de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

De rest van de digitale (luister)boekenplank


Het is wellicht wat ambitieus, maar er staan uiteraard nog meer titels op mijn boekenplank. De afgelopen jaren zijn er genoeg boeken voorbij gekomen die mijn interesse hebben gewekt. Ik ben bijvoorbeeld groot fan van Lars Kepler en lees graag al hun boeken, maar ook andere (psychologische) thrillers liggen op me te wachten.

Maar voor nu ben ik wel even zoet. 😉

Welk boek vindt jij een absolute aanrader?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten