Skip to main content

♡  Mijn verjaardag vieren  ♡  Lenteachtige dagen  ♡  De radio op de achtergrond aan hebben staan  ♡  Warme choco  ♡  Couscous salade  ♡  Verjaardagscadeautjes en de visite  ♡  Storytel  ♡  Slingers en ballonnen  ♡  De laatste klusjes in mijn huis  ♡  Tuinplannen maken  ♡  De katten die dankbaar gebruik maken van de nieuwe mandjes  ♡  Een opgeruimd huis  ♡  Dunkin’ Donuts  ♡  De eetkamerlampen die inmiddels op hun plek hangen  ♡   Wanneer het eindelijk vrijdagavond is  ♡  De updates achter de schermen van Sweet Silver Lining  ♡  Artikelen typen  ♡  Goede appgesprekken  ♡  Blauwe lucht en een zonnetje  ♡  Hulp uit onverwachte hoek  ♡  Werken aan doelen  ♡  Items van mijn to do list afstrepen  ♡  Nagenieten van m’n verjaardag  ♡  Het is langer licht buiten  ♡  Aardbeien  ♡  Vlotte ziekenhuis afspraken (en dus niet ellelang hoeven wachten)  ♡  Stappen zetten  ♡  Wegzwijmelen bij wishlist items  ♡  Doorzetten  ♡

♡ Nieuwe toevoegingen aan/in huis

Ik heb al een tijdje geen update meer geschreven over mijn huis, maar dit betekent natuurlijk niet dat dit proces geheel stilstaat. Toegegeven: het gaat langzamer. Door mijn eigen gezondheid en de situatie waar we met z’n allen inzitten is het niet zo makkelijk om even snel wat ontbrekende items aan te schaffen of onverantwoord in elkaars gezelschap te zijn.

Maar het resultaat mag er zijn.

♡ Currently reading

Al langer een bekende titel, maar eindelijk op mijn boekenplank.

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?
De zeven zussen is het eerste deel uit een zevendelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten