Skip to main content

Op Instagram liet ik het al weten: op vrijdag 9 april was ik jarig en mocht ik 28 kaarsjes uitblazen. Bizar eigenlijk, dat dit mijn tweede verjaardag is tijdens de Corona-periode. Een jaar geleden was alles nog nieuw en behoorlijk aanpassen, heb ik ook niks met mijn persoonlijke feestdag gedaan. Op dit moment bestaat alles echter voornamelijk uit doorzetten en volhouden.

De afgelopen jaren is er geen blog verschenen omtrent mijn verjaardag. Ik heb het onderwerp aangesneden in andere artikelen, maar hier bleef het ook bij. Dit komt omdat ik niet het gevoel had dat ik echt iets te vieren had. Ik kon de ruimte niet geven aan het jarig zijn; mijn prioriteiten lagen ergens anders. Dit varieert tussen simpelweg de dag proberen door te komen (vanwege de pijnlijke brandwonden) en me beter willen voelen.

Gelukkig heb ik dit jaar wel echt kunnen genieten van mijn verjaardag, dit betekent dat ik toch stappen heb gezet. Ik heb zowel leuke cadeautjes als viste mogen ontvangen. Op naar een nieuw levensjaar!

Het komende jaar wil ik..


28 kaarsjes♡  Volledig inzetten voor het verbeteren van mijn gezondheid. Natuurlijk ben ik hier al een tijdje mee bezig, maar ik wil écht zoden aan de dijk zetten het komende jaar  ♡  Fysiek verbeteren  ♡  Wat meer open zijn over mijn situatie  ♡  Anderen kunnen helpen met mijn verhaal/ervaring(en)  ♡  Een realistischer en positiever zelfbeeld ontwikkelen  ♡  Verhuizen. En dit keer echt!  ♡  En dan ook he-le-maal mijn plek vinden  ♡  Meer lezen, dat moet nu ook wel lukken met een van mijn gekregen cadeaus: Storytel  ♡  Recepten uitproberen (en uiteraard de resultaten delen)  ♡  Tijd investeren in (nieuw) sociaal contact  ♡  Iets nieuws leren of een bestaande skill verbeteren  ♡  Me minder druk maken om wat anderen vinden  ♡  Mijn huis nóg meer thuis maken  ♡  Een tuin make-over laten plaatsvinden  ♡  Een Spotify playlist met leuke nummers bijhouden  ♡  Meer tijd maken voor ontspanning  ♡  Meer aanwezig zijn op Sweet Silver Lining & in blogland  ♡  Leren omgaan met uitdagingen  ♡  En eigenlijk nog zoveel meer  ♡

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten