Skip to main content

Nee, dit is geen 1 april grap – het is écht weer tijd voor een nieuwe iMonth. Maart 2021 kan definitief de geschiedenisboeken in en we starten met de vierde maand van het jaar. Uiteraard doen we dit niet zonder terug te blikken op de afgelopen 31 dagen. Maart was voor mij vooral een pijnlijke maand.

Maart 2021


  • Het was je vast niet ontgaan: we mochten onze stem uitbrengen. O-ver-al en nergens kwam je de politieke gebeurtenis dan ook tegen. Een grote motivatie lijkt de Corona-situatie en de huidige maatregelen te zijn. Hoe zal dit gaan uitpakken?
  • Over groot nieuws gesproken: het is eindelijk bekend wanneer het seizoen van Lucifer verder gaat! Ik kan niet (meer) wachten. Anderzijds wil ik er ook niet aan toegeven dat het einde van de serie nadert.
  • De eerste zonnestralen zorgen er uiteraard voor dat iedereen in de weer gaat met plantjes en (het gereed maken van) de tuin.
  • De eerste zonnestralen werden ingeruild voor een voorproefje van de zomer. Het was ineens heerlijk weer en dat was echt even genieten! De katten zoeken ook graag de warmte op.
  • De warme temperaturen zorgde ook voor wat geruststelling. Er zwerft hier een zwangere poes in verschillende tuinen waar niet voor gezorgd wordt (wel door de buren, maar dus niet door de eigenaar zelf). Het arme beestje moest buiten bevallen en met alle kou zouden de kittens het niet overleven.
  • Mijn eerste click & collect bestelling is een feit.
  • De bezoeken aan het ziekenhuis en therapieën gingen deze maand ook gewoon door. Sinds enkele dagen ben ik weer gestart met antibiotica en voel ik me iets beter. Ik baal er alleen van dat ik lang heb door moeten lopen met klachten, want hierdoor kwam er niks uit mijn handen.
  • De lampen hangen boven de eettafel! Dit geeft de kamer direct een andere uitstraling.

Wat was de highlight van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten