Skip to main content

Hello, is it me you’re looking for? Waarschijnlijk wel, anders kom ik je hier op Sweet Silver Lining niet tegen. Mocht het echter een foutje zijn geweest, dan verwijs ik je graag door naar Lionel Richie. Toch op het juiste adres? Hoi, niet schrikken: daar ben ik weer. Het is een tijdje geleden dat we elkaar gezien hebben. De tijd vliegt voorbij, want zelfs de tweede maand van 2021 is ten einde. Februari was, ondanks dit de (commerciële) maand van de liefde is, een vreemde maand.

Februari 2021


Februari 2021

  • Laten we maar direct beginnen met dé verassing van de maand: sneeuw. Een dik pak sneeuw dat alles een tijdje wit heeft gekleurd. Ja, ik ben ook door de sneeuw heen gegaan. Of het al een hobby van me is? Not really. De kattenpootjes in de tuin van mijn moeder vond ik dan wel weer leuk!
  • Ik at voor het eerst (een paar stukjes) sushi. Ja, dit lees je écht goed: ik heb dit populaire gerecht nog niet eerder geprobeerd. Ik voelde me alleen niet zo lekker, dus echt genieten kon ik niet.
  • Het niet zo lekker voelen veranderde in een week lang geen eten of drinken meer binnen kunnen houden. Dit was echt geen pretje!
  • Nog een eerste keer: ik deed een Corona test. Negatief!
  • Het wassen van kwasten is echt even een klus, maar zodra het gedaan is ben ik altijd erg blij. Make-uppen met schone kwasten is een stuk fijner dan met gebruikte kwasten.
  • De nodige afspraken in het ziekenhuis en bij de therapeuten gingen ook gewoon door.
  • Een week na de sneeuw was het opeens lente. Ik klaag niet hoor. I’m loving it. Beetje jammer dat het geen 17 graden meer is buiten, dat wel.
  • Er was veel werk aan de winkel achter de schermen van Sweet Silver Lining. Een grote schoonmaak, updates, domeinnaam verlengen, hosting verlengen.. een hoop dingen om uit te zoeken. Ook na al zes jaar een eigen domein hebben. Gelukkig kreeg ik veel hulp van R. ❤
  • Deze plant van mijn moeder is mega! Ik ga hem proberen te stekken. Veel van mijn plantjes hebben het namelijk niet overleefd.

Wat waren de highlights van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten