Skip to main content

In mijn iMonth artikelen vertel ik, aan de hand van foto’s, over mijn bezigheden van een bepaalde maand. Dit is iets wat ik al jarenlang doe en ook iedere keer weer leuk vind om terug te zien. Toch geeft de blogpost vaak de aandacht aan de highlights van de maand en vallen de alledaagse dingen een beetje buiten de boot. Dit terwijl ik juist graag de persoonlijke en de kijk-achter-de-schermen artikelen lees bij anderen. Daarom neem ik je mee in mijn typical week.

Of wellicht toch een beetje speciaal deze eerste week van januari én 2021.

1 januari 2021 – 7 januari 2021


Gelukkig Nieuwjaar! De eerste dag van een (hopelijk) beter jaar. De katten vonden Oudejaarsdag vermoeiend en ook ik heb me vandaag rustig gehouden. Mijn broertje en zijn vriendin zijn blijven slapen en gingen ergens in de middag weer weg. Tijd voor een aflevering van Vier Handen Op Een Buik.

Ik heb inmiddels flink wat nieuwe spullen voor het huis en verheugde me dan ook op deze klusdag, maar helaas dacht de klusser hier anders over. Bummer! Tja, en wat doe je dan? Als je het huis niet kunt verven, dan maar je nagels natuurlijk. Mijn tante kwam langs en is de hele middag gezellig gebleven, ondertussen kreeg ik een melding van PostNL dat mijn cadeautje al bij R. was bezorgd. Oeps! Dat zijn wat dagen te vroeg. Hoe ik het voor elkaar krijg dat iedereen nog op een pakket wacht en die van mij te vroeg komt? Ga ik natuurlijk niet verklappen.

Gelukkig was R. blij met zijn cadeau en kwam de rest wel op de juiste dag aan. ♡

Ik ging verder in mijn nieuwe bujo (bullet journal). Dit was eigenlijk iets wat ik vorige maand had willen doen, maar het heeft ook wel iets om er deze dagen aan te werken. Daarnaast deed ik de sieraden die ik met Kerst heb gekregen in en om. Een rustige zondag dus! Ik hoop alleen geen stilte voor de storm.

Enkele weken terug kwam er iemand van de rioolservice langs om het water in mijn kruipruimte weg te halen. Er is namelijk zodanig veel water aanwezig dan zelfs mijn ondervloer er nat van is en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Vandaag kwam er opnieuw een monteur langs om een nieuw (en steviger) luik te plaatsen, helaas zagen we ook dat er opnieuw een hele laag water aanwezig is. Dat wordt opnieuw bellen! Ik begon de dag overigens met fysiotherapie.

Dit was absoluut mijn dag niet. Onderweg naar de praktijk knalde iemand bij mij achterop, was de behandeling bij de oedeemtherapie pijnlijk en lag ik de rest van de dag in bed. Ik had behoorlijk veel pijn en was erg moe en emotioneel. Gelukkig maken deze koppies me weer wat vrolijker, wat kunnen ze elkaar toch goed nadoen.

Dit is een blik in mijn bijna-dagelijks-wondpoli-pakket. Sinds ik in het ziekenhuis heb gelegen is het nog niet beter met me gegaan en ik hoop daar snel verandering in te brengen. Al mijn energie (en een hoop tijd) gaat nu op aan de wond. ‘s Avonds ging ik nog even verder in mijn bujo, uiteraard wel onder toezicht van een van de katten.

week januariTijd voor monteur nummer twee! Vorig jaar zomer kocht ik een salontafel en het hout hiervan was flink gaan werken. Zoveel gaan werken dat je door de tafel heen de vloer kon zien. Niet de bedoeling! Ik hoop dat dit probleem nu verholpen is. Daarnaast ben ik bezig geweest met Sweet Silver Lining en hoop ik nog een artikel te kunnen tikken.

Hoe verliep de eerste week van het nieuwe jaar bij jou?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten