Skip to main content

Trick-or-treating is voor dit jaar helaas weer voorbij, maar ik hoop hiermee ook gelijk een einde aan al het gegriezel gemaakt te hebben. Als ik heel eerlijk ben kan ik deze tiende maand van het jaar 2020 namelijk wel een horrormaand noemen. Het begon direct pittig en het is ook moeilijk gebleven. Wellicht geen leuke woorden; wel simpelweg de waarheid. Ik ben blij dat ik de maand achter me kan laten, al zal ik nog wel een tijdje zoet zijn met herstellen.

Oktober 2020


  • De maand begon voor mij met een onverwachte en hectische opname in het ziekenhuis. Een gebeurtenis dat sowieso niet leuk is, maar vanwege de hoeveelheid patiënten met Corona vond ik het allemaal nog lastiger. Aan de hand van een aantal foto’s kun je hier meer te weten komen over deze dagen. Het heeft absoluut de toon gezet voor de rest van Oktober. Het wachtwoord kun je overigens ontvangen door een mail te sturen naar info@sweetsilverlining.nl.
  • Dit is eigenlijk iets wat je in de zomer zegt, maar: ik ben he-le-maal lekgeprikt. Zowel in het ziekenhuis als tijdens een controle. De lege buisjes hielpen ook niet mee! Daarnaast natuurlijk mijn infuus en andere injecties die ik heb gehad.
  • Doktersadvies na ontslag: meer rust nemen, niet onnodig naar buiten en niet teveel lopen/staan. Helaas betekent ziek zijn wel vaker dat je bankarrest hebt. Saai! Maar inderdaad wel nodig. Gelukkig heb ik de serie Lucifer ontdekt en kan ik hier wat van mijn tijd mee vullen.
  • Een week na mijn opname moest ik terug naar het ziekenhuis, maar hoefde ik gelukkig niet te blijven. Ik had een afspraak met de dermatoloog en kreeg eindelijk het verlossende woord over wat er gaande is met mijn gezondheid. Nieuws dat steeds een beetje meer aan het doordringen is. Herstellen is nu de eerste stap, daarna begint de medische molen. Erg spannend!
  • Ik ben aan het oefenen met het doen van mijn nagels.

 

Blogs


 

Wat was de highlight van jouw Oktober 2020?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten