Skip to main content

In September is de herfst officieel begonnen en dit hebben we (aan het einde van de maand) met de regenachtige dagen ook zeker gemerkt. De temperaturen zijn gedaald, het wordt ‘s avonds sneller donker en een zonnetje moeten we er steeds vaker zelf bij denken. Gelukkig hebben we ook fijne nazomerdagen gehad, hoewel dit nu écht voorbij lijkt te zijn. Het is tijd voor het najaar,  maar niet voordat we teruggeblikt hebben.

September 2020


  • Corona vlamt weer aardig op en dit gaat gepaard met persconferenties en maatregelen. Ik ben benieuwd hoe alles de komende tijd vorm gaat krijgen, want het voelt nu een beetje als natte vingerwerk. Op gegeven moment zouden we toch het virus onder controle moeten krijgen, de vraag is natuurlijk of we daar op dit moment voldoende voor doen.
  • Ondanks de spanningen reed ik een nieuwe route en is dit boven verwachting goed gegaan. Het geeft me een hoop voldoening om steeds een beetje meer te ondernemen.
  • De IKEA kwam mijn bestelling brengen en er is een start gemaakt om alles in elkaar te zetten. Gek om ineens zoveel meer spullen in huis te hebben, maar ik ben blij met de keuzes die ik gemaakt heb.
  • De spiegel die ik zo graag wilde hebben hangt ook eindelijk op z’n plek! Ik ben er zo blij mee!
  • Om in deze huissfeer te blijven: er kwamen verschillende pakketjes van Ali binnen met handigheidjes voor in huis. Werkt dus dusver echt super goed! Ook mijn zus heb ik de wondere wereld van Ali laten ontdekken, waardoor ze een flinke nagelcollectie rijker is. Whoops!
  • M’n tante was jarig en dit vierden we met een uitgebreide lunch en een lekkere taart.
  • De poezels zijn, dankzij (want hallo, het mag ook wat positiefs hebben) het weer, meer binnen en dat vind ik eigenlijk ook wel erg gezellig.

Blogs 

Wat waren de highlights van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

  • Puur koken schreef:

    Ook hier zijn de poezels weer meer binnen dan buiten. Ik kan zo genieten als ze luid spinnend bovenop mij gaan liggen of heerlijk tegen mij aankruipen. Heeft iets huiselijks en gezelligs.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten