Skip to main content

♡ De aanpassingen op Sweet Silver Lining (voornamelijk aan de achterzijde)  ♡  Schilderen  ♡  Weer werken in mijn bullet journal  ♡  Schrijven  ♡  Muziek  ♡  Een opgeruimd huis hebben  ♡  Een route goed rijden terwijl ik er tegenop zag  ♡  Steeds meer aanschaffen voor mijn woning  ♡  Instinct (serie)  ♡  Ben & Jerry Caramel Chew Chew  ♡  Na regen komt zonneschijn  ♡  Knopen doorhakken  ♡  Het begin van de herfst (afgezien van de regen)  ♡  Spullen die steeds meer een eigen plekje krijgen  ♡  Programma’s als thank you for the music  ♡  Nieuwe verzorgingsproducten ontdekken  ♡  Nadenken over een gallery wall  ♡  De Facebook pagina van Sweet Silver Lining  ♡  Nieuwe spullen van Ali  ♡  Innocent Super Smoothie Recharge  ♡

♡ Mijn IKEA bestelling & vorderingen in huis


In dit artikel kon je een aantal van mijn IKEA items uit mijn winkelwagen bekijken. Een aantal, want uiteindelijk was het een bestelling van 29 producten! Op deze manier klinkt het als een enorme bestelling, maar dat viel wel mee. Veel kleine toevoegingen om goed te kunnen organizen, zodat alles een plekje heeft.

Inmiddels heb ik alle artikelen besteld en zijn deze, veel eerder dan verwacht (alleen maar positief natuurlijk), ook bezorgd! De volgende taak op de grote klus/verbouw lijst is dan ook het in elkaar zetten van de meubelen.

♡ The Haunting of Bly Manor


Het is je vast niet ontgaan: ik ben groot fan van The Haunting of Hill House. Het seizoen dat uit tien episodes bestaat heeft me toentertijd helemaal in zijn greep gehad en ik was dan ook erg blij met de geruchten van een tweede seizoen. Helaas kon ik er verder niet zoveel nuttige informatie over vinden, maar inmiddels is het zover. Binnenkort is het tijd voor The Haunting of Bly Manor en ik hoop dat dit net zo goed gaat zijn als het eerste seizoen! Can’t wait! Op de slapeloze nachten na dan, dat is wat minder..

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten