Skip to main content

Hallo herfst, daar ben je dan! Eigenlijk ben je (oke, zonder de regen dan. Laat ik wel eerlijk blijven) hartstikke welkom. Het is een vreemd jaar en het was daarom ook een vreemde zomer; des te meer reden om te bedenken wat ik dit seizoen ga ondernemen.

Autumn Activities


 • Genieten van nog een paar goede nazomerdagen. Een hittegolf hoeft van mij absoluut niet, maar wat dagen met een aangename temperatuur zie ik wel zitten. De afgelopen jaren was dit wel het geval, dus ik heb goede hoop!
 • Op dit soort dagen is het ook geen straf om een flinke wandeling te maken. Ik hoop weer een stukje verder te komen en een persoonlijk record te verbreken.
 • Datzelfde record zou ik ook op medisch gebied willen verbreken. Ik ben klaar voor de volgende stap, omdat ik klaar ben met de laatste stap. Snap je?
 • Herfstige foto’s maken kan uiteraard niet ontbreken in dit lijstje!
 • Herfstige moodboards maken en blogs schrijven ook niet. <3
 • Wanneer het op gegeven moment toch donkerder en regenachtiger word: beginnen aan een goede serie met veel warme drankjes.
 • Meer tijd nemen voor rust en ontspanning, want dit blijft een aandachtspunt voor mij. Ik wil graag alles kunnen doen en verbeteren, maar dit gaat niet wanneer je lichaam geen pauze krijgt. Opladen hoort er ook gewoon bij.
 • Mijn op maat gemaakte eettafel komt (hopelijk in goede staat) binnen. Mijn dienblad ligt al lang te wachten om eindelijk te mogen shinen.
 • Ik hoop de rest van de eetkamer ook af te kunnen ronden. Er hoeft niet veel meer te gebeuren: mijn twee mooie lampen boven de tafel hangen en goede stoelen aanschaffen. Ik ben alleen niet snel in het maken van een keuze. 😉
 • Een beetje Zweden in huis halen met behulp van Ikea.
 • Dit ook uiteraard in elkaar zetten, op zijn plek zetten en ophangen.
 • Een typisch herfstrecept uitproberen en serveren.
 • Maar ook: proberen te bakken met de airfryer. Erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken!
 • Hopelijk kan ik de mensen om me heen verblijden met mijn kookkunsten, afspreken staat namelijk ook op mijn lijstje.
 • Extra veel knuffelen met de katten die door de regen veel meer binnen te vinden zijn.

Wat staat er op jouw lijstje?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten