Skip to main content

Het is enkele weken stil geweest op Sweet Silver Lining, want: vreemde dagen en wisselende emoties zaten mij en mijn creativiteit behoorlijk in de weg. Het is de hoogste tijd om hier een einde aan te maken (aan de stilte; de rest heb ik helaas niet voor het zeggen) en om die reden kijken we niet achteruit maar vooruit. De komende weken worden hopelijk makkelijker, rustiger en daarmee ook leuker. Het is niet dat ik allerlei dingen gepland heb staan, maar ook van de kleine dingen kan ik echt genieten.

Hier kijk ik de komende tijd naar uit


 • Het opknappen van de tuin, of eigenlijk: mijn jungle klaar maken voor de wintermaanden. Ik had gehoopt dat ik al iets had kunnen doen aan de tuin, maar er zijn andere zaken die voorrang hadden.
 • Kokkerellen in eigen keuken, ik hoop dat ik dit net zo fijn ga vinden als dat ik nu denk. Ik heb al wel wat kleine (lunch)dingetjes gemaakt, maar nog geen echte warme maaltijd. Dit staat inmiddels wel op de planning!
 • Het uitproberen van nieuwe recepten, dit sluit natuurlijk aan bij bovenstaande. Ik hoop wat nieuwe gerechten toe te voegen aan mijn weekplanning; continu hetzelfde eten wordt ook erg vervelend!
 • Nazomer dagen. Dan bedoel ik uiteraard niet dertig graden en de beruchte hittegolven. Blauwe lucht, de zon, 25-26 graden en een briesje tegen de benauwdheid. Prima!
 • Het uitpakken van verhuisdozen & alles een plekje geven. Dit is een project wat ik onderschat en waar ik meer tijd voor nodig ga hebben. Mijn hele badkamer stond vol met spullen en waar ik het ga laten? Er is maar een manier om daar achter te komen..
 • Samenzijn met R. Want dat is altijd leuk. ♥
 • Televisie kijken op mijn eigen tv én op mijn eigen bankstel. Nu de bank er staat en de televisie aan de muur hangt, is de woonkamer ineens een stuk huiselijker en uitnodigend. Vanwege concentratieproblemen lukt het me nu niet vaak om een serie te kijken, ik hoop in mijn eigen woning wel!
 • Steeds een stukje verder kunnen lopen. Mijn ongeluk was echt een hele klap voor mijn gezondheid en dus heeft revalideren tijd nodig. Sinds een paar weken loop ik een groter stuk buiten en dit doet me echt goed. Ik hoop steeds verder te kunnen komen en zelfs voorbij mijn oude niveau te komen.
 • Vaker trainen. Niet omdat ik het zo’n leuke bezigheid vind, maar omdat het mijn lijf goed doet. Lang niet meer kunnen doen, dus ik ben benieuwd hoe dit uit gaat pakken!
 • Spullen aanschaffen voor in mijn nieuwe woning. Dit is iets wat ik toch wel spannender vind dan dat ik had verwacht. Ik wil geen miskoop doen! Anderzijds voelt het ook als het zetten van stappen.
 • Het hebben van een kledingkast. Besef je even dat ik al ruim twee jaar geen kast meer heb om mijn kleding netjes in op te bergen. Het voelt alsof ik al heel lang aan het kamperen ben.
 • Nieuwe pagina’s maken in mijn bullet journal, want creatief bezig zijn vind ik leuk.
 • Beginnen aan een nieuw boek of aan een nieuwe serie. Ik had het hier zojuist ook even over, maar ik ben ook echt toe aan iets nieuws. Kijk- of leesvoer tips zijn zeker welkom!

Wat staat er bij jou de komende tijd op de planning? Waar kijk je naar uit? En: welk recept vind jij een echte aanrader?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten