Skip to main content

Ik ben gek op interieur en loop graag door woonwinkels heen. Inspiratie opdoen, kijken naar de laatste trends en wellicht toch iets aanschaffen voor in huis. Nu ik aan het verhuizen ben is dit uiteraard een grote bezigheid en komt ook de IKEA om de hoek kijken. Hoewel ik een liefhebber ben van deze Zweedse producten, wilde ik niet mijn hele huis er vol mee zetten. Bij veel items is het namelijk zo dat iedereen-en-zijn-moeder er wel een van heeft. Ik heb er daarom voor gekozen om voor wat basis dingen te gaan (oke, en ook wat extra’s. Gotta love IKEA). Gelukkig kun je hier zo creatief mee zijn als je wilt en kun je het nog geheel eigen maken.

IKEA winkelwagen


IKEA winkelwagen

Twee dingen stonden er eigenlijk al langer op mijn lijstje, namelijk:

  • Een MALM ladekast. Naast de standaard wit- zwart- en hout kleuropties, zag ik dat grijs nu ook mogelijk is. Heel tof! Ik heb overwogen om voor deze nieuwe toevoeging te gaan, maar omdat ik al een kledingkast heb staan in een andere kleur, leek dit me toch geen goed idee. Wit it is dus! Handig ook deze bakken, passen er precies in.
  • De MALM (want we blijven lekker in thema) toilettafel. Ik wilde geen bureau, want dit vond ik teveel ruimte in beslag nemen, maar ik wil wel ergens aan kunnen zitten. Dit lijkt me een goede middenweg – ik hoop dat het net zo handig is als dat ik nu denk.

De bekende schoenenkast van TRONES en plant van FEJKA (voor een donkere ruimte, ik ga ook echte planten in leven proberen te houden. No worries!)  kunnen ook niet missen.

IKEA winkelwagen

  • De LINDBYN spiegel heb ik direct in mijn winkelwagen geplaatst, want ik was naar een soortgelijk item aan het kijken in een andere winkel. Perfect voor in de hal.
  • De FULLEN wastafelkast is echt een pure gok. Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet verwachten: het kan goed uitpakken en het kan slecht uitpakken. Nog even spannend of dit artikel wel in mijn winkelmandje blijft. Stiekem zou ik zoiets als spiegelkast LILLÅNGEN erboven willen hebben.

De LACK wandplanken heb ik eerder gehad; een prima plek voor de VARDAGEN voorraadpotten om op te staan.

Welke items shop jij graag bij de IKEA?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten