Skip to main content

Iedere keer wanneer er een nieuwe maand begint, blik ik terug op de afgelopen maand. Dit doe ik al jaren lang. Toch vraag ik me iedere maand ook weer af hoe ik een nieuwe iMonth ga vullen, want ‘zoveel heb ik niet gedaan’. Gelukkig herinneren de foto’s me eraan dat het niet zo is, maar het blijft bijzonder hoe deze gedachte elke keer erin sluipt.

Enfin, hallo September! Wat ben ik blij dat je er bent. Ik heb me flink wat dagen erg rot gevoeld in Augustus. Niet lekker in mijn vel en veel teleurgesteld of verdrietig zijn, maar gelukkig gaat het inmiddels iets beter. Dit is wat er is gebeurt..

Augustus 2020


  • Nu de verhuizing steeds dichterbij komt, bestel ik meerdere pakketten. Ik vind het altijd super fancy wanneer bedrijven kleine bedankjes meesturen of gebruik maken van inpakmateriaal en stickers. Geeft toch nét dat beetje extra!
  • Het was internationale kattendag, misschien een excuus voor mijn kattenspam, misschien ook niet. #sorrynotsorry
  • De hittegolf, wat kan ik daarover zeggen? Met mijn pijnlijke lichaam was het echt niet leuk meer. De temperaturen waren niet mijn ding, zon en een blauwe lucht echter wel. Volgende keer toch mijn wensen wat beter uitspreken.
  • Het aanschaffen van spullen ging deze maand helaas gepaard met monteurs die langs moesten komen. Gelukkig was ik in alle gevallen de eerste op de lijst en hoefde ik geen vier uur lang te gaan zitten wachten. Want wachten is mijn hobby zeker niet.
  • Bestellingen die niet geheel compleet blijken te zijn – ook dat kwam voor. Naleveren kost vier weken. VIER WEKEN. Even een kast in elkaar zetten is er op deze manier niet echt bij. Ik ben wel enorm blij met de kast zelf!
  • Ja, en je ziet het echt goed: ik heb een vaatwasser gekocht. Helemaal blij mee. Ik heb alleen nog niet uitgevonden hoe ‘ie zichzelf uitruimt, maar dat komt nog wel.
  • Zonder dat ik teveel in detail ga treden, wil ik toch een foto delen dat gekoppeld is aan iemand die dichtbij stond en helaas plots overleden is. Alles is heel vers en ik weet niet of ik er nog iets over ga delen, maar ik vond het respectloos om het voorbij te laten gaan. Hij was gek op zijn tuin; vandaar deze mooie bloem.

 BlogsWat waren de highlights van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten