Skip to main content

Laat ik even eerlijk zijn: ik weet niet zo goed wat ik doe of wat ik gedaan heb. Het lijkt of ik in een sneltrein zit en dat alles dus aan me voorbij raast. Op het moment zelf weet ik waar ik mee bezig ben, maar wanneer het volgende moment zich aandient is de rest alweer weg. Het is voor mij een vreemde gewaarwording, omdat ik normaliter aan het einde van de dag nog even reflecteer op alles wat er gebeurd is.

Maar het geeft ook niet: ik zit middenin een verhuizing en het is logisch dat mijn hoofd er niet helemaal (meer) bij is. Dit gebeurde er de afgelopen maand.

Juli 2020


Juli 2020

  • Hoewel ik, op het moment van schrijven, niet echt vrolijk kan worden van het weer, hebben we wel mooie zomerse dagen gehad. Dagen waarop ik mijn jas thuis kon laten en niet verander in een ijsklontje wanneer ik de ramen open liet staan. Ik hoop dat moeder natuur de hoeveelheid regen nog een beetje kan verminderen of desnoods verplaatst naar ’s avonds laat. Dat zal wel fijn zijn.
  • De tijd was aangebroken om mijn lampen te gaan verhuizen, zodat deze opgehangen konden worden. Konden ja, want het is helaas niet gelukt. We zijn een paar dagen en gefrustreerde klussers verder, dus ik hoop maar dat het uiteindelijk wel gaat lukken. Het zijn zulke mooie lampen!
  • De kat van de buren is hier inmiddels zo gewend dat we er niet meer van opkijken als ze komt buurten. Luna en Simba vermaken zich prima!
  • Ik deed een poging tot creatief doen, maar hier ben ik helaas nog veel te onrustig voor. Alles wat ik nog moet regelen of doen kan ik maar moeilijk uit mijn systeem krijgen. Vermoeiend!
  • Ik ben al jaren niet meer naar de praktijk van de fysio geweest, hier kwam de afgelopen maand verandering in. Het was een flinke onderneming, want toen ik eenmaal boven was deed de lift het niet meer.. en kon ik vier trappen naar beneden gaan lopen! Het voelt wel als een hele overwinning.
  • Ik heb een plantenfamilie aangeschaft. Even testen of ik groene vingers heb.
  • Sweet Silver Lining heeft voor én achter de schermen een update gehad.

Wat waren de highlights van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten