Skip to main content

♥  Brownies opgestuurd krijgen  ♥  Warmere temperaturen  ♥  Blauwe lucht met een zonnetje  ♥  Zonder jas de deur uit  ♥  De ritjes naar mijn huis  ♥  Weer oefenen met stukjes lopen  ♥  Het park  ♥  Samenzijn met R.  ♥  Nieuwe skincare uitproberen  ♥  Klussen  ♥  Mijn huis steeds meer een thuis zien worden  ♥  Leuk contact met de buren hebben  ♥  Ginny op bezoek in de tuin  ♥  Met zonnebrand (!) een beetje vitamine D opdoen  ♥  Trainingsschema met andere oefeningen  ♥  Pokemon Go-en met mijn broertje  ♥  Een schoon & opgeruimd huis  ♥  Hulp krijgen van anderen  ♥  De natuur in bloei  ♥  Mensen onderweg tegenkomen en een praatje maken  ♥  Onverwacht een ijsje krijgen  ♥  Goede nachtrust  ♥  Muziek  ♥  De airfryer uitproberen  ♥ 

♥ De laatste klusspullen (hopelijk) in huis

Iets wat absoluut niet op mijn Happy List staat, is het verzamelen van de klusgerelateerde spullen. Wat moet je precies hebben, waar haal je het vandaan & hoe krijg je het thuis? Struggles waren het, maar gelukkig is nu het meeste weer geleverd. Fingers crossed dat ik er niet heel veel meer bij hoef te gaan halen..

♥ Beginnen met een bullet journal


Eigenlijk wilde ik na de verhuizing een bullet journal aan gaan schaffen, maar na twee weken Corona heb ik toch besloten om eerder te beginnen. Een goede bezigheid en een perfecte plek om al mijn gedachten in te delen; daar had ik (op dat moment) zeker behoefte aan.

Het was wel even zoeken, want wat wil ik er eigenlijk allemaal in hebben en hoe moet dit eruit zien? Dit was de eerste spread waar ik wel tevreden mee was. Mijn creativiteit kan op deze manier langzaam weer op gang komen en dit vind ik eigenlijk wel fijn. Als ik bijvoorbeeld ga tekenen, dan wil ik dit meteen heel gedetailleerd en strak doen. Misschien helpt een bujo dus ook wel om een stukje perfectionisme los te laten? Aangezien ik nu ook veel pagina’s laat voor wat ze zijn.

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten