Skip to main content

Er zijn dertig dagen verstreken en dat betekent dat er een nieuwe maand is aangebroken. April was opnieuw een gekke maand, maar we hebben er hopelijk allemaal het beste van gemaakt. De lente maakt langzaam steeds een beetje meer plaats voor de zomer en ik hoop dat we in Mei mooie dagen zullen hebben, maar eerst kijken we als vanouds terug in een iMonth.

April 2020


  • Ik mocht aan het begin van de maand zevenentwintig kaarsjes uitblazen! Wel vreemd hoor, in tijden van het coronavirus. Mijn plannen om het te vieren moet ik naar volgend jaar verplaatsen en dat is logisch. Gezondheid gaat altijd voor! Ik ontving lieve kaartjes en cadeautjes, het feestje komt later wel. Het was een fijne dag! Daar gaat het natuurlijk om.
  • Ik ontving onder andere een ballon en ook van de doos werd dankbaar gebruik gemaakt. Simba en Luna hebben er telkens in geslapen. Win-win situatie?
  • De kat van de buren komt steeds regelmatiger langs in onze tuin, ik heb haar inmiddels de naam Ginny gegeven. Wat een mooi beestje is het he? Een fotomodelletje. Ze is ook ontzettend lief. Voelt zich helemaal thuis en kan goed omgaan met onze katten.
  • Ik deed een lastig onderdeel van mijn cursus, namelijk brandwonden. Ik heb er heftiger op gereageerd dan dat ik had verwacht.
  • We hebben zonovergoten dagen gehad in April en daar heb ik goed gebruik van kunnen maken. Naar een rustig park of lekker naar mijn eigen huis toe, fijn om dat wel te doen.
  • Er kwam een einde aan de actie van Pathe (thuis), jammer! Ik heb wel wat leuke titels gezien.
  • Ook Pasen en Koningsdag verliepen dit jaar anders dan normaal, toch heb ik het prima naar mijn zin gehad. Geen bijzondere dingen, maar dat hoeft ook niet altijd.

Blogs uit AprilWat was jouw highlight van April?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten