Skip to main content

Nieuwe maand, nieuwe kansen! Het is tijd om April te gaan vullen met hetgeen wat we willen bereiken. Met de huidige maatregelen ziet de planning er voor veel mensen anders uit dan normaal, maar ik weet zeker dat we creatief genoeg zijn om er iets van te maken.Ook vanuit huis is er genoeg om te doen.

Monthly Goals


  • Dagelijks fietsen, want ik vind het belangrijk om in beweging te blijven. Dit kan ik veilig vanuit huis doen, dus er is geen reden om het te laten. Ik luister uiteraard wel naar mijn lichaam en sla een keertje over wanneer ik echt niet fit ben.
  • Over fit zijn gesproken: extra letten op mijn gezondheid. In deze tijd is het, naar mijn mening, nog belangrijker om even stil te staan bij hoe je je voelt. Voor jezelf, maar ook voor de ander. Dit is voornamelijk gericht op mijn fysieke toestand, maar laten we het mentale stukje ook niet overslaan.
  • Meer momenten nemen om actief bezig te zijn met ontspannen. Klinkt een beetje gek, maar wat ik hiermee wil zeggen is dat ik onvoldoende de tijd neem om echt even uit te staan. Zoals bijvoorbeeld tijdens een ademhalingsoefening of meditatie, dit krijgt deze maand wat meer prioriteit.
  • Meer tijd besteden aan hobby’s, zoals het kijken van een film of een serie. Daarnaast ook het bloggen of andere creatieve uitspatting. Dit heb ik eigenlijk heel weinig gedaan de afgelopen tijd (lees: maanden), omdat ik de concentratie er niet voor heb. Hopelijk kan ik daar deze maand verandering in brengen!
  • Maar ook: gewoon lekker stukjes buiten wandelen, zonder de drukte op te zoeken. Het is lente, het weer gaat steeds een beetje beter worden en de natuur veranderd. Daar moeten we ook wel een beetje van kunnen gaan genieten, toch?

Wat staat er in April bij jou op de planning?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten