Skip to main content

Ik blijf het gewoon maar zeggen: wat leven we momenteel toch in een rare tijd. De maand maart is compleet anders verlopen dan we (waarschijnlijk) allemaal hadden verwacht. De maatregelen die getroffen zijn zorgen ervoor dat alles een beetje anders is en dat is even wennen. Echter: laten we er met zijn allen toch zorgvuldig mee omgaan. Zorg voor jezelf én voor anderen.

In Maart…


  • Net voor de crisis (echt een dag, wát een timing) werd, na weken wachten, mijn bank geleverd! Ik ben er echt heel blij mee. In eerste instantie dacht ik dat het niet ging passen, maar hij staat echt perfect in de ruimte. Hij zit lekker en de gekozen kleur is mooi uitgepakt. Dat is altijd toch even spannend!
  • Een stukje rijden in een omgeving waar ik niet eerder ben geweest. Eerlijk gezegd durfde ik niet echt naar buiten toe toen alles rondom Corona maar geheimzinnig bleef. De maatregelen die er waren werden niet door iedereen serieus genomen en ik nam liever het zekere voor het onzekere. Toch ben ik even op pad geweest op plekken waar het rustig was.
  • De lente is begonnen! Finally! Hier kun je er meer over lezen.
  • En: daar horen natuurlijk paaseitjes bij.
  • En: ik begon in de Purpuz Planner.
  • Stukjes lopen. Normaal gesproken doe ik dit altijd met de fysiotherapeut, maar door verkoudheidsklachten ging dit niet door. Gelukkig heb ik een andere oplossing kunnen vinden en heb ik toch een beetje vitamine D op kunnen doen.
  • Een lief gebaar ontvangen. Tijd om te gaan tuinieren en ontdekken of ik wellicht groene vingers heb.
  • Eigenlijk vooral veel binnen en dat is een totaal andere planning. Door mijn gezondheid en ongeluk heb ik heel erg veel tijd binnen door moeten brengen en de afgelopen maanden was ik hard aan het werk om steeds meer/langer op pad te kunnen gaan. Helaas moet ik nog wat meer geduld hebben..

Hoe zagen jouw dagen eruit? Wat was je highlight van de maand maart?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten