Skip to main content

It’s time for spring! De lente is een veelbesproken onderwerp op mijn blog. Door de rare (bijna surrealistische)  tijd waar we ons nu in bevinden, heb ik echter nog niet geschreven over het voorjaar. We hebben momenteel de maatregel dat we enkel naar buiten gaan wanneer dit echt nodig is, daarnaast is er natuurlijk ook de afstand waar we rekening mee moeten houden. De crisis zorgt er helaas voor dat alles anders is en dat is even wennen – maar er blijft gelukkig genoeg over om van te kunnen genieten. Even terug naar de basis.

What I love about spring


  • De grote lenteschoonmaak. Okay, luister, misschien niet het daadwerkelijke proces (hoewel sommige klusjes wel therapeutisch kunnen werken), maar wel het resultaat. Heerlijk wanneer alles een eigen plekje heeft, troep de deur uit is en alles lekker schoon is. Kan ik van genieten!
  • De blauwe lucht en het zonnetje. Uiteraard, simpel: hier ga ik gewoon goed op. Regen, sneeuw, hagel, het hoeft voor mij allemaal niet.
  • Eerder én langer licht. Mijn bed uitkomen wanneer het buiten al licht (en het liefst ook zonnig natuurlijk) is, lukt me echt een stuk beter dan op de donkere dagen.
  • Warmere temperaturen. Laten we niet overdrijven, want ik heb het over een temperatuur waarbij we wel gewoon nog kunnen functioneren. Geen hittegolf.
  • Dag (winter)jas, sjaal en handschoenen. Gewoon vest aan en naar buiten kunnen.
  • De ramen weer open. Frisse lucht door het huis heen en de geur van lente ervaren. Kom maar door!
  • De natuur in bloei, omdat het een plaatje is.
  • Maar ook: Tijd om te werken in de tuin (of op het balkon). Als eigenaresse van een tuin ben ik ook ineens verantwoordelijk voor het groen. Verantwoordelijk in de zin dat ik moet bepalen wat ermee moet gebeuren. Vanuit de woonkamer is alles zichtbaar en daarom vind ik het ook fijn om hier mijn best te doen. Maar eerlijk? Ik heb geen idee wat ik aan het doen ben!
  • Het is de perfecte tijd om nieuwe drankjes & recepten uit te proberen.
  • ..En om je kledingkast te vullen met nieuwe items!

Wat vindt jij het fijnste aan de lente?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten