Skip to main content

De maand die bekend staat als dé liefdesmaand van het jaar, Februari, is ondanks een gratis extra dag weer voorbij. Het waren vaak stormachtige en sombere dagen, maar wel erg sociaal met onder andere Dennis en Ellen. Persoonlijk ben ik wel blij dat dit weer overgewaaid is, laat  het nieuwe seizoen maar snel komen!

In Februari..


  • Begon ik na een lange pauze weer met fysiotherapie en was ik verbaasd over het feit dat mijn conditie en kracht niet waren verdwenen. Dit is eerder wel gebeurd en ook deze keer was ik er bang voor, maar dit was dus voor niks! Fijn om weer iets op te kunnen bouwen zonder het direct weer kwijt te zijn.
  • Kreeg ik een heel lief kaartje op Valentijnsdag & werd ik later in de maand ook verrast met een bezoekje. Gelukkig is er altijd tijd voor de liefde. ♡
  • Kwamen er tuinmannen over de vloer die van mijn jungle -hopelijk- weer een leuke tuin kunnen gaan maken. Er moet nog best wel wat gebeuren om dit te realiseren, maar een begin is natuurlijk welkom. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat en wanneer dit project af is.
  • Voelde ik me een aantal dagen niet goed door zorgen & irritaties en moest ik het rustiger aan gaan doen.
  • Wachtte ik met smart op mijn bankstel.
  • Hebben we een begin gemaakt met het leggen van de vloer en wat een groot verschil was dit direct! Ongelooflijk. Ik ben heel erg blij met mijn keuze van toen. Kan niet wachten om het helemaal af te zien.
  • Heb ik voor het eerst in een veel te lange tijd weer eens iets gebakken samen met V. en dit paste eigenlijk helemaal bij het stormachtige weer. Maar eerlijk, doe mij nu maar gewoon de lente. 😉

Wat was de highlight van jouw maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten