Skip to main content

♥  Blij worden van een nieuwe Happy List  ♥  Zelfgemaakte knoflookboter  ♥  Bloemen in huis  ♥  Steeds meer spullen uitzoeken en verhuizen  ♥  Tuinmannen over de vloer die van mijn jungle een tuin gaan maken  ♥  Paaseitjes  ♥  De zon tussen alle storm (wanneer houdt het op?) door  ♥  Nieuwe cravings  ♥  Lief Valentijnskaartje  (sturen én krijgen!)  ♥  Mijn Ikea lijstje meer en meer aanvullen  ♥  Steeds een stukje lezen in een goed boek  ♥  Weet ik veel mét de app erbij  ♥  Bakken  ♥  Radio aan  ♥  De tripjes naar mijn humble abode  ♥  Goede nachtrust na slapeloze nachten  ♥  Pakketjes ontvangen   ♥   Een heel rondje gelopen na een paar weken pauze  ♥

♥ Voor het eerst kokkerellen in mijn eigen keuken

The Happy List
Sinds mijn ongeluk is het lastig om weer te werken/in de buurt te komen van warmtebronnen en dit is absoluut niet fijn. Ik geniet ervan om nieuwe recepten uit te proberen en te bakken, maar wil dit wel met een gerust hart kunnen doen. Bij mijn moeder thuis lukt het me gelukkig weer om iets te maken, maar in mijn eigen keuken heb ik een nieuwe uitdaging: ik kook namelijk op inductie.

Het is even wennen, de eerste keer raakte ik lichtelijk in paniek. Inmiddels heb ik de plaat meerdere malen gebruikt en ben ik er echt heel blij mee! Mijn keuken ziet er hierdoor ook super strak uit.

♥ Mijn vloer

The Happy List
My oh my, hoelang ik hier op heb moeten wachten! Ik overdrijf niet: deze pakketten liggen al maan-den op me te wachten. Althans, niet op mij, maar op degene die de vloer zou gaan leggen. Inmiddels zijn we al goed op weg en ben ik helemaal verliefd op mijn gekozen PVC! Je ziet de hele ruimte erdoor opknappen.

Nu is ook het moment aangebroken dat ik me volledig kan richten op het aanschaffen van mijn meubilair. Ik heb al een gedeelte uitgezocht, maar mijn zoektocht is nog niet voorbij! Ik hoop er snel een echt thuis van te maken.

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten