Skip to main content

Way back was het nog niet zo populair: bloggen. Er waren uiteraard wel mensen met een blog, maar het was nog geen hype. De beruchte groei van aandacht voor de bloggerswereld heb ik daarentegen van dichtbij meegemaakt en dat betekent dat ik mezelf al heel wat jaartjes een blogger mag noemen. Toen ik in 2009 begon met het schrijven van artikelen, had ik nooit verwacht dat het na zo’n tijd nog een grote hobby zou zijn. Het hebben van een blog is voor mij de perfecte combinatie van alles wat ik leuk vind en daarom heeft het me ook het een en ander gebracht.

Sweet Silver Lining bracht mij..


♥ Het kunnen werken met verschillende scripttalen. Ik ben altijd aan het sleutelen (geweest) aan mijn lay-out en hierdoor kwam ik onder andere HTML, CSS en PHP tegen. Dit gaf me een voorsprong toen ik ging studeren. Inmiddels ben ik afgestudeerd Mediadeveloper.

♥ Mijn Photoshop skills. Als blogger maak ik veel foto’s en het is supertof om er nog iets mooiers van te kunnen maken. Dit vind ik ook leuker om te doen dan het coderen.

♥ Samenwerkingen met bedrijven, iets wat ik nog steeds bijzonder vind. Ik heb al enkele mooie producten mogen ontvangen en beoordelen. Natuurlijk is het wel altijd mijn ongezouten mening.

♥ Ook leuk: contact met andere bloggers. Heel gezellig en uiteraard altijd fijn om over een gezamenlijke hobby te kletsen.

♥ Een manier om te dealen met perfectionisme. Alles wat ik online zet kan door iedereen bekeken en beoordeelt worden, dit kan een hele uitdaging zijn wanneer je het extreem goed wilt doen. Het hebben van Sweet Silver Lining zorgt ervoor dat ik me bewust ben van mijn eigen gedrag.

♥ Kennis over verschillende zaken. Door het lezen op andere blogs en het moeten opzoeken van bepaalde informatie, kom je dingen tegen die je nog niet wist.

Wat heeft bloggen jou gebracht?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten