Skip to main content

Het is zover: januari is voorbij. De eerste maand van het jaar is verleden tijd en dit is, voor mijn gevoel, super snel gegaan. Het waren fijne dagen en ik ga februari vol goede moed tegemoet.

  • Het was een vruchtbare klusperiode. Alles is inmiddels behangen en ook het verven is voor een groot gedeelte gedaan. Het is echt bizar hoeveel de woning hierdoor getransformeerd is. Ik ben heel benieuwd naar de volgende stap & hoe het er dan uit gaat zien! De behangtafel mag van mij inmiddels ook wel weg, het is tijd voor een mooie eetkamertafel.
  • Ik heb R. meerdere keren gezien en dit was erg fijn. ♥
  • Een bezoekje aan de bibliotheek in mijn nieuwe buurt. Hier zie ik mezelf in de toekomst wel wat tijd doorbrengen. Er zijn plekken waar je kunt gaan zitten om te werken, er is een koffiecorner en er is natuurlijk ook ruimte om te lezen. Ik ben benieuwd of het lezen van boeken weer zo’n grote hobby gaat worden als dat het vroeger was. We’ll see!
  • Ik was de afgelopen maand wat meer binnen dan dat ik zou willen, maar de katten zijn daar erg blij mee. Ze volgen me door het hele huis en laten me geen minuutje alleen, ik hoop niet dat ze me teveel gaan missen als ik straks in mijn eigen huis zit.
  • Uiteraard is er ruimte voor een beetje natuur, ik hoop dat dit de komende maanden meer gaat worden. Dit vind ik toch fijner dan continu in dezelfde ruimte zitten.
  • Ik heb een bank gekocht! Ja, een echte grote-mensen bankstel. Heel leuk, maar ook een proces van veel twijfels. Gelukkig ben ik er nu helemaal happy mee en kan ik niet wachten totdat hij op zijn plek staat!
  • Ik ben weer lekker bezig met het bloggen en sinds deze maand heeft Sweet Silver Lining ook haar eigen Facebookpagina.

Wat is jou bijgebleven van de afgelopen maand?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten