Skip to main content

♥  Nieuw jaar, nieuwe kansen  ♥  Ein-de-lijk weer een nieuwe Happy List  ♥  Plezier hebben in het bloggen  ♥  Over het algemeen meer plezier hebben in het online zijn  ♥  De serie You waar ik me prima mee vermaak  ♥  Eten met Nick  ♥  Bezoekje aan de bibliotheek  ♥  Vooruitgang in eigen woning  ♥  Een bank gekocht hebben (!!)  ♥  Lieve R. meerdere keren gezien deze maand  ♥  De zonnige dagen, kom maar met de lente hoor  ♥  Gekroel met de katten  ♥  Broertje op bezoek  ♥  Contact met halfjes  ♥   Opgeruimde omgeving  ♥   Werken met een content planner  ♥

♥ Facebook pagina van Sweet Silver Lining

Happy ListHet ging al een tijdje door mijn gedachten heen: een pagina voor mijn blog. Mijn content op een leuke manier bundelen én delen, maar ook kijkjes achter de schermen tonen. Ik vind het fijn om op deze wijze meer online te zijn en Sweet Silver Lining opnieuw voor te stellen aan de bloggerswereld. Ik ben uiteraard nooit geheel verdwenen, maar de veranderingen zijn wel een beetje aan me voorbij gegaan. Tijd om daar verandering in te brengen!

♥ Adobe

Happy ListMijn laptop ging vorig jaar meerdere malen stuk en dit kon gelukkig zonder problemen gemaakt worden. Het ging om de simpele dingen: batterij, toetsenbord, scherm.. dat soort dingen. Totdat ik hem ineens twee maanden lang aan een reparateur kwijt was en hij total loss thuis afgeleverd werd… dat had ik écht niet verwacht. Gelukkig was ik qua bestanden niks kwijt, want hier had ik een back-up van gemaakt. Programma’s daarentegen..

Ik heb mijn nieuwe laptop nu drie maanden in gebruik en toch voelde het nog steeds als een leenlaptop. Ik miste een programma waar ik mijn foto’s mee kon bewerken en waar ik mee kon coderen, kort samengevat: de software van adobe. Sinds mijn studie kan ik niet meer zonder bijvoorbeeld Photoshop of InDesign. Blij dat ik er nu weer gebruik van kan maken!

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten