Skip to main content

In mijn iMonth artikelen vertel ik, aan de hand van foto’s, over mijn bezigheden van een bepaalde maand. Dit is iets wat ik al jarenlang doe en ook iedere keer weer leuk vind om terug te zien. Toch geeft de blogpost vaak de aandacht aan de highlights van de maand en vallen de alledaagse dingen een beetje buiten de boot. Dit terwijl ik juist graag de persoonlijke en de kijk-achter-de-schermen artikelen lees bij anderen. Daarom neem ik je mee in mijn typical week.

Mijn vorige artikel is inmiddels een tijdje geleden online gekomen. Zoals verwacht vind ik het leuk om de verschillen te zien. Ik voel een ATWIP-categorie aankomen!

17 januari – 23 januari 2020


Handig & niet zo handig zou een perfecte onderschrift zijn voor deze collage. Mijn (inmiddels niet zo) nieuwe laptop heeft geen reader voor een SD kaart, dus foto’s gemaakt door mijn geliefde Nikon kon ik niet gebruiken. Lieve R. verraste me met een bezoekje en een oplossing voor dit probleem. Heel blij mee! Minder blij was ik met de aandacht vragende poezel die me al dagen geen moment alleen kon laten. Typen op deze manier kan je echt vergeten! Even schattig, maar vooral onhandig.


Zaterdag kan ik momenteel beter klusdag noemen. Ik kreeg een pakket met benodigdheden binnen en daarmee konden we lekker aan de slag. Er zit inmiddels een kleurtje op de muur en ook de rest wordt voorzien van een likje verf. Of likje.. dit is inmiddels mijn vijfde (!) 12,5 liter pot verf. Hoe? Dat is iets wat ik me ook afvraag.

week
Na een dag klussen ben ik echt onwijs moe, gelukkig kon ik dit keer lekker rustig aan doen! Simba is ook gek op dit soort dagen en maakt er goed gebruik van. Thee erbij, stroopwafel erbij, plaidje erbij. Genieten maar.

week
De dag dat ik opnieuw naar de winkel ging om mijn bankstel te bekijken. Ik was niet zeker over mijn keuze en vond het daarom lastig om de koop definitief te maken. Gelukkig is het alsnog gelukt en heb ik eind februari/begin maart een mooie bank in mijn humble abode staan. ♥

Daarnaast was ik ook bezig met het plannen van artikelen.


Nu ik geen eigen slaapkamer meer heb, heb ik ook geen plek om mijn make-up uit te stallen. Gelukkig heb ik wel een hele leuke tas waar ik alles in kwijt kan. Wanneer ik me, zoals vandaag, op wil maken haal ik mijn spullen tevoorschijn.

Ja, de Action is ook mijn grote vriend.

week
Gezellig met V. op pad, maar wat een deprimerend weer! Het was de hele dag somber en mistig. Ik liet de vorderingen in mijn huis zien en genoot zelf ook weer van het resultaat. Het begint steeds mooier te worden.

week
Een keer in de week neem ik wat meer de tijd om schoon te maken en deze week was dat op een donderdag. Interessant? Misschien niet. Realiteit? Zeker wel.

Maar: ik deed ook iets leuks. Sweet Silver Lining heeft haar eigen Facebook gekregen! Een hele toffe toevoeging en een leuk project om mee bezig te zijn.

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

week

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten