Skip to main content

Vandaag is 2020 precies een week bezig en ik mag het nog een laatste keer zeggen: Gelukkig Nieuwjaar! Ik hoop dat de eerste zeven dagen van dit jaar positief voor je zijn geweest. Ik ga direct met de deur in huis vallen, want normaal gesproken maak ik een artikel over alles wat ik in het betreffende jaar (2019 in dit geval) wil laten. Het voelde dit keer echter niet goed om oude koeien uit de sloot te halen, dus heb ik besloten om te schrijven over wat ik wél meeneem naar het mooie 2020. Een goede start, ja, dat is waar we voor gaan. Reminder: practise makes perfect. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Welkom in 2020


♡ Bovenaan staat uiteraard de moed/durf om mijn horizon te verbreden en vaker uit mijn comfortzone te stappen. Dit heeft me al dingen gebracht die ik niet durfde te dromen en ik ben heel erg benieuwd naar wat voor moois het me nog meer gaat brengen. Can’t wait!

♡ De stijgende lijn in mijn gezondheid. Het is een langzaam stijgende lijn en om eerlijk te zijn ben ik inmiddels erg ongeduldig. Ik probeer echter te onthouden dat dit nog steeds betekent dat ik vooruit ga & dat ik met deze lijn ook gewoon mijn doelen kan behalen.

♡ Bovenstaande punten wordt mede mogelijk gemaakt door mijn gedrevenheid. Elke vezel van mij heeft de behoefte om alles eruit te halen wat erin zit. Natuurlijk zijn er baaldagen, die horen er ook gewoon bij. Dit pakket neem ik met alle liefde mee het nieuwe jaar in!

♡ Avocado’s. Ja, mijn avocado-game is still going strong. Verwacht? Nee. Welkom? Zeker wel.

♡ Meer ruimte voor mezelf binnen contacten/relaties. Geheel wegcijferen ligt gelukkig al een langere tijd achter me. Ik blijf het wel pittig vinden om aandacht te schenken aan aan mijn lichamelijke obstakels.

Wat nam jij mee naar 2020?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion One Comment

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten