Skip to main content

Happy New Year! Welkom in 2020. Ik hoop dat je fijne feestdagen achter de rug hebt en vol goede moed kunt beginnen aan het nieuwe jaar.

Goede voornemens is iets wat ik altijd links heb laten liggen, daarentegen werk ik wel graag met doelen. Ik heb altijd met doelen gewerkt & al mooie dingen mogen bereiken. Het afgelopen jaar heb ik het mezelf echter niet opgelegd om bepaalde resultaten te moeten behalen, omdat mijn gezondheid (herstel) te onvoorspelbaar was en ik het jaar niet teleurgesteld wilde afsluiten. Om mezelf wat minder druk op te leggen, schreef ik wel over dingen die ik in 2019 wilde gaan doen. Nu het een jaar geleden is, is het de hoogste tijd om terug te blikken. Uiteraard bespreek ik ook wat ik het komende jaar graag wil gaan doen.

Rewind doelen van 2019


Mijn 26ste verjaardag

Ik heb mijn verjaardag niet kunnen vieren op de manier die ik in gedachte had, maar ik heb er zeker meer van meegekregen dan het jaar daarvoor. Aan het begin van het jaar was ik nog best wel vaak ziek en zo achteraf denk ik daarom ook: ambitieuze ideeën. Ik hoop dat ik er in 2020 wel een feestje van kan maken!

Genieten van buiten & meer afpreken en leuke dingen ondernemen

Absoluut gelukt en zeker iets waar ik verder mee wil gaan. Vanaf de zomer was ik langzaamaan in staat om een paar dingen buiten de deur te ondernemen. Ik heb er erg van genoten en sta op het punt om wat meer de drukte op te gaan zoeken.

Doorgaan met revalideren en me beter gaan voelen

Het waren veel downs en een paar ups. Ik moest lang wachten op de juiste hulp en ik voel me vaak nog erg ziek of zwak (door de hoeveelheid pijn). Toch zijn er ook goede momenten/dagen en daar geniet ik op het moment zeker van. Ik kan steeds een beetje meer en dat is heel fijn.

Het huis verbouwen en inrichten – Verhuizen!

Het verbouwproces is nog in volle gang, dus ik helaas nog niet waar ik zou willen zijn. Ik ben druk opzoek naar leuke meubelen die goed bij het geheel passen. Daarentegen vind ik het wel een steeds leuker proces worden. Ik kijk echt uit naar het volgende stadium!

Aanwezig zijn op familiedagen

Helaas is mijn mobiliteit nog niet zodanig verbeterd dat het me lukt om dit soort dagen bij te wonen. Ik ben wel een keertje langs gegaan bij mijn tante, maar hier is het ook bij gebleven. Voor dit soort uitjes moet ik fysiek eerst beter worden.

Langzaam weer kijken naar werk

Ha, over ambitieuze ideeën gesproken! Ik heb wel veel nagedacht over werk, vooral aan het begin van het jaar. Wat zou ik willen doen en waar? Hoe zie ik dit voor me? Maar verder heb ik me niet bezig gehouden met werk.

Bloggen

Het bloggen ging met periodes goed en daar baal ik wel van. Sweet Silver Lining is een creatieve uitlaatklep waar ik graag mee bezig ben, maar op momenten dat ik me niet goed voel is het iets wat ik snel links laat liggen. Ik ben te kritisch op mijn schrijfsels.

Welkom, 2020!


Ook dit jaar ga ik het mezelf niet opleggen om bepaalde resultaten te moeten halen, maar vind ik het wel fijn om richtlijnen naar mijn doelen te hebben.

  • Mijn creativiteit toelaten & hiervan genieten. Ik mis het om lekker creatief bezig te zijn en tevreden te zijn met het resultaat. Zowel met bloggen als met andere hobby’s.
  • Mijn eetpatroon (tijdelijk) aanpassen. Het schijnt dat mijn aandoening verbeterd en verslechterd door bepaalde voeding. Samen met een diëtiste wil ik gaan kijken naar wat ik eet en of ik hier iets aan kan veranderen. Een moeilijk onderwerp, omdat eten al niet makkelijk voor me is.
  • Nu echt: verhuizen. Ik ben zowel klaar als toe aan deze stap. Het lijkt me erg fijn om een plek voor mezelf en al mijn spullen te hebben. Ik leef al veel te lang uit koffers en dozen.
  • Actiever zijn zonder uit balans te raken. Het is bij mij vaak alles of niets en hier wil ik evenwichtiger mee omgaan. Actiever betekent in mijn geval ook beter plannen en rust nemen op slimmere momenten. Ik wil graag meer bewegen en meer ondernemen, maar niet over de kop gaan.
  • Meer zelfstandig(heid). Bewegingsvrijheid zou fijn zijn, maar zelf op pad gaan bijvoorbeeld ook.
  • Minder hard zijn voor mezelf. Ik heb het afgelopen jaar aan de mensen om me heen gevraagd om het elke keer te benoemen wanneer ze vonden dat ik te hard van stapel aan het lopen was. Resultaat: veel te vaak. Ik hoop dat ik wat liever voor mezelf kan zijn het komende jaar.

Wat zijn jouw doelen voor 2020?

doelen 2020

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten