Vandaag zijn we begonnen aan de tiende maand van het jaar en dat betekent dat september voorbij is. Ik moet eerlijk bekennen dat de afgelopen dertig dagen niet mijn beste dagen zijn geweest. Ik heb met meerdere dingen in mijn maag gezeten, waardoor ik simpelweg niet op mijn best was. Dit mag er natuurlijk ook gewoon zijn! Toch hoop ik de maand oktober leuker en positiever te ervaren. We beginnen de maand met een terugblik.

September 2019


september 2019

  • De afgelopen maand heb ik weer de nodige tripjes naar mijn eigen woning gemaakt. Nu mijn humble abode steeds meer als thuis gaat voelen, gaat het klussen voor mijn gevoel erg traag. Ik wil niks overhaasten, maar ik hoop snel een basis te hebben waar ik mee kan werken.
  • Over mijn woning gesproken: ik heb veel items uitgezocht die ik aan wil schaffen. Mijn lijstje bij de Ikea staat al grotendeels klaar en ook bij andere winkels is het een kwestie van klikken & kopen,
  • Het was weer tijd voor een verjaardag (en taart!). Dit was klaarblijkelijk niet zo heel bijzonder, want op deze dag schijnen de meeste mensen jarig te zijn.
  • Maar de maand september stond vooral in het teken van de katten die erg ziek waren. Hele dagen zijn we bezig geweest met voeren, zorgen dat ze drinken, in de gaten houden en dierenartsbezoeken. Onrustige dagen dus, het was ook zo zielig om ze zo te zien.
  • De herfst is begonnen!
  • Ondanks het slechte weer staan de bloemen voor mijn deur er nog mooi bij. Mooi, al dat paars.
  • Stiekem heb ik al wat kruidnootjes gehad. Ik kon het niet laten!
  • Mijlpaal: ik ben weer een keertje naar de praktijk van de fysio geweest. Dit deed ik 1,5 jaar geleden voor het laatst.

Wat deed jij op de leukste dag van de maand september?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

2 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten