♥  Dancing with the stars  ♥  Een bos bloemen krijgen  ♥  Donuts  ♥  Nazomerdagen  ♥  Met R. naar mijn huis gaan en voor het eerst mijn woning tonen  ♥   De oorbellen vinden die ik zocht  ♥  Contact met halfjes  ♥  Opnieuw stappen zetten  ♥  Kalm blijven in momenten van paniek  ♥  Foto’s maken met mijn geliefde Nikon  ♥  Plannen uitwerken  ♥  Eiwitrijk ontbijten  ♥  Het schrijven weer oppakken  ♥  Meubels uitzoeken  ♥  Nieuwe afspraken om verder te klussen  ♥ De laatste warme zomerdag ♥ Bericht uit onverwachte hoek ♥ Goede nachtrust ♥ Avocado’s ♥ Natuurlijk ook: bloggen! ♥

♥ De stilte

Wanneer je vaker een happy list van mij hebt gelezen, dan heb je hier wellicht vraagtekens bij. Muziek en de radio zijn namelijk twee vastgeroeste onderdelen in deze categorie. Er is echter een maar, komt ‘ie:

Maar..

De buren zijn aan het verbouwen, hier in huis wordt er verbouwd én de straat wordt opengebroken. Oftewel: klussen in het kwadraat en dit maakt een hoop geluid. Herrie dus. Niet fijn! Momenten van stilte kon ik dus de afgelopen tijd wel waarderen en dit gaat vast ook nog wel even duren.

♥ Twee (bijna) gezonde katten

happy listDit stukje typ ik gelukkig met twee katten naast me. Twee tevreden poezels met een vol buikje die in dromenland zijn. Zo rustig was het vorige week helaas niet. Kippenvel krijg ik meteen weer nu ik erover schrijf.

In twee á drie dagen tijd zijn Luna en Simba flink ziek geworden en dit was echt vreselijk om te zien. Luna heeft haar bek bezeerd en wilde hierdoor niet meer eten en drinken. Gelukkig was het uiteindelijk geen breuk, maar daar is ook alles mee gezegd. Simba had iets binnengekregen (chemisch) waardoor hij intern verbrandingen heeft opgelopen. Hier is hij écht heel erg ziek van geweest, de behandeling is nog steeds gaande. Ik hoop vandaag goed nieuws te krijgen van de dierenarts.

Wat staat er momenteel op jouw happy list?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

3 Comments

 • Ik schreef:

  Ik hoop dat het goed zal gaan genezen voor de katten.

  Leuk lijstje weer 🙂

 • Morgaine schreef:

  Goed nog een keer…

  ~liefste ~dancing with the stars ~ik hou van holland ~flirty dancing (vanavond weer op sbs6) ~dance dance dance ~accapunctuur ~op visite gaan bij Anton komende week ~Douche ~medicijnen ~Picasso ~laptop ~blog ~fotocamera ~Tijnje ~Friesland ~thuis ~rust ~genezing ~haakwerk ~haken ~collega’s ~cliënten ~mijn werk ~fiets ~en nog zoveel meer… ~dochter ~kleinzoon, kun je nagaan, hieraan merk je eigenlijk al, dat je sommige zaken al snel als gewoon gaat zien… de laatste twee bijvoorbeeld 😉

  X

 • Morgaine schreef:

  uh? Is mijn hele comment nu verdwenen? 🙁

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten