Het is gedaan met langer daglicht, de hoge temperaturen en de bloeiende natuur. De zomer heeft vandaag namelijk plaatsgemaakt voor de herfst. Hierdoor zijn we niet alleen begonnen aan de laatste maanden van 2019, maar ook aan het najaar. Dit betekent dat we kunnen gaan genieten van nieuwe seizoenen van onze favoriete series, warme chocolademelk mét slagroom (of okay, de slagroom is optioneel) en andere fijne dingen van de herfst.

Maar voordat het zover is, blik ik nog even terug op een zonovergoten seizoen. Het is tijd voor een recap.

Recap


Door de extreme hoeveelheid aan vocht dat aanwezig is in mijn lichaam, waren de warme dagen niet zo heel fijn. Wanneer het boven de 25 graden was, betekende dit simpelweg dat ik bezig was met het uitzitten van de pijn. Dit was lastig.

Gelukkig ben ik niet compleet aan huis gekluisterd geweest en heb ik goed kunnen werken aan mijn gezondheid. Ik kan steeds een stukje verder lopen en langzaamaan wat meer doen in de week. Ondanks het feit dat ik zal moeten blijven opletten, vind ik dit een goede vooruitgang. Daarnaast ben ik niet vaak ziek geweest, dat is ook erg prettig!

Blogwise was het geen spectaculair seizoen. Ik heb niet veel geschreven en dit komt voornamelijk door ontevredenheid. Op flink wat dagen heb ik niet zo lekker in mijn vel gezeten, waardoor mijn inner-criticus (de perfectionist) meer aanwezig was. Jammer! Bloggen is juist een grote hobby.

Highlights summer 2019


recap

  • Lekker op pad gaan staat uiteraard bovenaan mijn lijstje. Vorig jaar heb ik dit, door omstandigheden, niet kunnen doen. Het was dan ook even wennen en opbouwen, maar tot dusver heb ik al een aantal leuke dingen kunnen doen. Zoals het park verkennen bij mij in de buurt en gezellig tijd doorbrengen bij de La Place met een kop thee.
  • Mijn huis is natuurlijk ook een highlight. De vloer is uitgezocht en ook het behang ligt te wachten om op de muur geplakt te worden. Naast deze zaken is ook het uitzoeken van meubels iets waar ik mee bezig ben.
  • Avocado’s zijn inmiddels onmisbaar in mijn dieet en ook dit is een echte blijmaker. Ik heb veel moeite met eten, maar vooral met het lekker vinden wat ik eet. De combinatie die ik eet met avocado vind ik niet alleen oprecht lekker, maar is ook super gezond.
  • Om direct in de eetsfeer te blijven: de barbecue! Hier kan ik ook van genieten, maar heeft uiteraard geen standaard plekje in mijn dieet gehad.

Wat deed je op de leukste dag van de zomer?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

One Comment

  • Morgaine schreef:

    Leukste dag van de afgelopen zomer, dat zijn er toch meerderen, heel veel meer dan slechts 1 dag.. Laaksum, Tijnje, staat nog niet eens op blog, Buschoten-Spakenburg, Amersfoort, vele bezoeken, Ureterp, mensen leren kennen, de heide.. kortom, 1 keuze? Nope… lukt niet, dat zijn er toch echt meer, want ik vergeet nog Opeinde… waar zeer goede vrienden wonen.

    X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten