Skip to main content

In mijn iMonth artikelen (zoals die van eergisteren) vertel ik, aan de hand van foto’s, over mijn bezigheden van een bepaalde maand. Dit is iets wat ik al jarenlang doe en ook iedere keer weer leuk vind om terug te zien. Toch geeft de blogpost vaak de aandacht aan de highlights van de maand en vallen de alledaagse dingen een beetje buiten de boot. Dit terwijl ik juist graag de persoonlijke en de kijk-achter-de-schermen artikelen lees bij anderen. Daarom neem ik je een keer mee in mijn week mét barbecue tijd.

Momenteel zit ik nog midden in mijn herstelperiode en ik ben heel benieuwd hoe ik over enkele maanden (of misschien wel weken?) terug zal kijken op deze week.

25 augustus – 1 september 2019


weekNa een bezoekje aan mijn huis zijn V. en ik het park in mijn buurt gaan verkennen. Het is echt enorm fijn om eindelijk wat dingen van mijn lijstje af te kunnen strepen, want mijn omgeving ontdekken is iets wat ik al een tijdje wilde doen. Zoals je kunt zien is het echt een super mooi park waar ik zeker nog veel van ga genieten.

De komende weken gaan we zeker meer met mijn lijstje aan de slag.

Normaal gesproken begin ik de week altijd met een afspraak, maar door omstandigheden gaat dit vanaf deze week niet meer door. Hier was ik ergens wel blij mee, want: wat een warmte! Ik zat niet zo lekker in mijn vel, vanwege mijn gezondheid op dit soort tropische dagen.

barbecue tijdDe barbecue werd er weer eens bij gehaald! Heerlijk.

Eiwitten zijn een erg belangrijk onderdeel van mijn dieet, dagelijks een zelfgemaakte smoothie is daarom ook geen overbodige luxe. Gelukkig kan ik variëren met de ingrediënten, waardoor het drankje niet gaat vervelen. Vooral op de dagen dat ik train met de fysio probeer ik een smoothie te maken.

Daarnaast kreeg ik ook een hele hoop chocolade en caramel snoepjes. ♡

barbecue tijdUit het niets een kaartje op de deurmat! Dat kan ik altijd erg waarderen. De tekst was ook enorm lief. Daarnaast maakte ik ook een lunch met avocado – mijn nieuwe verslaving!

barbecue tijdDe nieuwe afleveringen van Lingo zijn iedere keer echt een sprong naar het verleden. Vroeger stond de televisie al-tijd aan als dit programma te vinden was. Grappig dat het dan ook meteen als vanouds voelt.

Een pakketje van Boozy, dat betekent weer lekker veel (gezicht)verzorging!

barbecue tijdDe zondag bestond uit het klussen in mijn huis & het weer proberen te bloggen. Met alles wat er speelt en mijn belabberde concentratievermogen is dit best een uitdaging.. maar ik doe het nog steeds graag!

Hoe zag jouw week eruit? Waar genoot je het meest van?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

  • Morgaine schreef:

    Mijn afgelopen week bestond met name in het teken van oppassen, de hond van mijn stiefdochter/bonusdochter is hier nog, mijn kleinzoon een middagje gehad omdat dochter een babyshower bij een vriendin thuis had. Liever geen kinderen mee, begrijpelijk, hahaha

    Picasso ook, mijn huisje, en inpakken, want ik ga nog steeds oppassen, maar dan in een ander huis, vandaag ook nog… een hoop te doen eigenlijk, zit nu even wakker te worden 😉

    X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten