Skip to main content

Er gebeurt (onopgemerkt) een hoop in ongeveer dertig dagen en hier maak ik uiteraard foto’s van. In een iMonth artikel praat ik je daarom maandelijks bij over hoe mijn maand is verlopen en hoe ik de dagen heb ervaren. Dit doe ik natuurlijk geheel Angélique-stijl in de vorm van een lijstje.

Augustus was anders dan anders. Een maand van overwinningen en het doen van dingen die buiten mijn comfortzone liggen. Fijn om weer een beetje vooruit te gaan, ik hoop dat ik dit vast kan houden. We gaan het zien in de iMonth van september!

Augustus


iMonth

 • We hebben weer flink wat tropische temperaturen gehad. Op dit soort dagen heb ik extra veel last van mijn gezondheid. Het vasthouden van vocht zorgt helaas voor een hoop ongemak. Om toch een beetje te kunnen genieten, heb ik wat tijd doorgebracht in de tuin.
 • Het doen van mijn nagels is iets waar ik, tijdens het vele ziek zijn, echt geen energie voor had. Gelukkig heb ik de afgelopen maand meerdere kleurtjes kunnen uitproberen.
 • Gezellig aan een kopje thee bij de La Place. Altijd gezellig!
 • Mijn tante kwam terug uit het buitenland mét cadeautjes! Hoe leuk was dit ingepakt? Ik kreeg een leuk (notitie)boekje en een doosje met verschillende make-up producten.
 • Ik vind het nog steeds vreemd om te zeggen, maar: ik ben aan de slag gegaan in mijn tuin. Mijn tuin was, door alle warmte en regen, veranderd in een flinke jungle. Buiten zitten was geen optie meer en dit is wel zo fijn wanneer je aan het klussen bent in huis. Dus ja, handen uit de mouwen en gaan!
 • Uiteraard zijn er meerdere klusbezoeken geweest en is er ook binnenshuis gewerkt. Hoe witter en frisser alles eruit begint te zien, hoe mooier het begint te worden.
 • Oh, en een primeur: de eerste tosti’s zijn gemaakt!

Wat was jouw favoriete dag van augustus?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

 • Morgaine schreef:

  Dat zijn zeker mooie momenten om te koesteren en op terug te kunnen kijken.

  Hier was het ook een bijzondere maand, sowieso, een jaar samen met de Liefste, eind augustus, we zijn net gestart aan ons tweede jaar 😉 Hoe mooi is dat! Kortom, augustus zal altijd speciaal zijn, maar we hebben ook hele mooie en fijne dingen gedaan, ook met de hittegolf, bijna niets, behalve genieten van elkaar 😉

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten