Skip to main content

De zomer is al bijna twee maanden bezig (time flies!) en tot nu toe heeft het ons mooie dagen gegeven: dagen gevuld met een strakblauwe lucht en vele zonnestralen. Het nodigt toch spontaan uit om naar buiten te gaan? Ik associeer dit seizoen daarom ook altijd met vrije tijd & leuke uitstapjes.

Leuke uitstapjes vragen, naar mijn mening, om mooie foto’s. Persoonlijk fotografeer ik graag, maar ook een aandenken aan een fijn of belangrijk moment is me veel waard. Dit soort momenten bundel ik graag ik een fotoalbum.

Zomer van 2019


Mijn zomer bestaat voornamelijk uit het klussen in mijn humble abode. Dit betekent overigens niet dat ik niet meer zou willen ondernemen, maar dat ik met mijn geringe energie andere prioriteiten heb. Deze stap maken is voor mij erg belangrijk, ik ben toe aan een nieuw hoofdstuk! Verhuizen is natuurlijk al een hele onderneming. Van het huis een thuis maken vergt flink wat uren aan werk.

Het vastleggen van dit proces vind ik erg leuk om te doen. De oranje en paarse muren of deuren maken langzaam plaats voor een fris wit begin. Dit maakt echt al een enorm verschil! Ik kan niet wachten om alles nog meer eigen te maken. Mijn ideeën zijn inmiddels al meerdere malen van koers veranderd, dus ik verwacht nog véél meer foto’s te gaan maken.

FotoalbumIk heb ervoor gekozen om mijn fotoalbum te vullen met alle veranderingen op chronologische volgorde. Op deze manier kan ik echt de opbouw van mijn huis in de eerste fase laten zien. Denk hierbij aan de plaatsing van de keuken of de verbouwing van de badkamer.

Dit album heb ik gemaakt en besteld via fotoalbum.nl en had ik al binnen een paar dagen in mijn handen. Goede service! Mijn foto’s zijn nu afgedrukt op mooi fotopapier.

fotoalbum
Van dit soort foto’s kan ik blijven genieten, ik hoop op nog meer mooie kiekjes uit eigen tuin! Wellicht kan ik met mijn collectie dan opnieuw een boek vullen. Hier kun je meer lezen over het maken van een fotoalbum. Fotoalbum.nl heeft verschillende opties om een mooi boek te kunnen maken.

Waar maak jij vaak foto’s van?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 2 Comments

  • Morgaine schreef:

    Waar maak ik deze zomer vooral foto’s van, natuur… as always, van alles.. als het licht maar mooi is, het plaatje pat bij mij, wat ik zie, ervaar, leer, dus ook silhouet is er nu, zonsondergangen en de hond… de kat wat minder eigenlijk… hmmmm nou ja, met de foon dan weer zo tussendoor, hahaha

    Veel nieuwe dingen dus ook, in Friesland of zelfs hier in Almere.

    X

  • Kelly schreef:

    Leuk zeg! Ik ben benieuwd naar de foto’s. 🙂

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten