J uli, juli, juli.. wat was je heet. Ik weet dat je dit al vaak (understatement inmiddels) gehoord hebt, toch voel ik de behoefte om het traditiegetrouw nog eens te doen. De maand ging snel met onverwachts leuke en gezellige momenten. Welkom bij een nieuwe iMonth!

Juli


juli

 • We hebben wekelijks een familiedag, waarbij we (even) samenkomen. Mijn broertje verraste ons de afgelopen maand een keer met overheerlijke taart. Ik ben persoonlijk geen grote fan van de meeste taarten, maar deze was écht lekker. Smullen!
 • Fruit is onmisbaar in mijn dieet. De ene keer eet ik het gewoon, de andere keer maak ik er een smoothie van. Een smoothie maak ik nu graag met dit product.
 • Ik ga langzaamaan steeds meer op pad, erg fijn na zo’n lange tijd wegens ziekte binnen te moeten blijven!
 • Nog fijner: spontaan gezellig samen naar het park. ♥
 • Lekker de tuin in met de katten. Toch wel heel fijn dat ik nu zelf ook een tuin heb, ik kan er steeds meer van genieten. Dit was uiteraard toen het nog niet zo heel warm was
 • De hittegolf was intens. Met oedeem is warm weer al vrij lastig, maar daarnaast was ik ook ziek. Ik kan dus helaas niet zeggen dat ik ervan genoten heb!
 • Sweet Silver Lining heeft, zowel op de voorgrond als op de achtergrond, een énorme update gehad. Hier liep ik al een tijdje tegenaan te hikken. Aan de ene kant wilde ik graag verandering, aan de andere kant wist ik niet precies waarin. Zoals je ziet, is er een hoop veranderd. Neem gerust een kijkje! En sta er ook niet van te kijken wanneer er nog een paar dingen zullen veranderen.
 • Ik ben bezig met een nieuwe pagina, deze kun je hier vinden.

Wat was jouw favoriete dag van de afgelopen maand en wat maakte deze dag zo fijn?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

3 Comments

 • Michelle schreef:

  Fijn dat je weer wat meer buiten kon zijn! Al waren deze hete dagen ook wel erg warm! Hopelijk beginnen je klachten van Oedeem nu weer af te nemen nu het afkoelt. Ik moet zeggen dat ik dit ook beter vind hoor, zo’n 24 graden vind ik prima.

 • Morgaine schreef:

  Uhhhh geen idee, ik kom hier vanuit de mail en op eerste gezicht zie ik weinig of geen verschil, maar heel eerlijk, ik kijk niet naar hoe een site eruit ziet, zeker niet van een blog, ik lees de inhoud en die is meer belangrijk 😉

  En genieten van de hittegolf? Ik geloof niet dat er iemand is die dat heeft gedaan, hahaha, dat jij ziek was, is nog minder leuk natuurlijk.

  Mijn mooiste dag, was wel op het randje nog van de hittegolf, afgelopen zaterdag namelijk in de avond, en dat komt nog op blog, een deel ervan staat al op blog, maar het super romantische afkoeling gedeelte moet nog komen 😉

  X

 • Ik schreef:

  Website is mooi geworden. Je bent goed bezig geweest. 😀
  Leuke maand, alleen minder van de hitte en je oedeem & ziek zijn, waardoor je er minder van kon genieten als dat je wilde.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten