Er gebeurt (onopgemerkt) een hoop in ongeveer dertig dagen en hier maak ik uiteraard foto’s van. In een iMonth artikel praat ik je daarom maandelijks bij over hoe mijn maand is verlopen en hoe ik de dagen heb ervaren. Dit doe ik natuurlijk geheel Angélique-stijl in de vorm van een lijstje.

June has gone by so fast! Ik heb niet het idee dat er alweer dertig dagen voorbij zijn en al helemaal niet dat we aan een nieuwe maand gaan beginnen. We hebben op de valreep een paar snikhete dagen gehad! Zou de zomer nu dan echt begonnen zijn?

June


June

 • De poezels willen altijd graag mijn aandacht wanneer een van de therapeuten met me bezig is. Ze vinden het maar ingewikkeld die verschillende mensen steeds in huis. Het zijn net een stelletje (grommende) waakhonden.
 • Nu we toch in de therapeuten sfeer zitten: met de fysio heb ik weer flink wat stukjes gelopen. Daarnaast heb ik uiteraard ook gefietst en mijn andere oefeningen gedaan. Kortom: goed mijn best aan het doen!
 • De bloemen in de tuin doen flink hun best! Daar kan ik een hoop mooie foto’s van gaan maken met het cadeau dat ik gehad heb.
 • De zomer is begonnen! Mijn tijd breng ik vooral onder de parasol door, want ik mag door mijn brandwonden niet veel in de zon komen en al helemaal niet verbranden! Hier probeer ik dan natuurlijk ook op te letten.
 • Ik ben begonnen met het schrijven van teksten voor anderen.
 • Een drukke maand wat betreft mijn huis! De verbouwing is inmiddels afgerond, nu is het  voor ons tijd om te gaan klussen. Mijn vloer ligt inmiddels te wachten en ook het behang is uitgezocht. Ik heb inmiddels al flink wat tijd in mijn humble abode doorgebracht en dat vind ik fijn!

Hoe was jouw maand? Wat waren de highlights?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

One Comment

 • Morgaine schreef:

  De zomer is inderdaad nog maar NET gestart, 21 juni namelijk en dat is vandaag nog maar 9 dagen terug, hahahaha Ik vind het altijd grappig als de maand juli start dat mensen dan denken dat het allang zomer is of zo… juni is toch echt nog meer een lente maand 😉 Dus geniet van de zomer, en blijf beschermd, wees voorzichtig, maar dat doe je wel!

  Mijn maand, tsjah, waar start ik? 3 weken in Drachten mogen zijn, huisje qua energie op kunnen ruimen, deels, maar nu doet hij het zelf en alleen! Hij pakt het verder op!

  Fietsen, Lollum en Arum, staat nu een klein stukje van op blog vandaag, ontmoetingen met hele leuke mensen, en zelfs een oud blogster, nieuwe mensen ontmoeten, en mijn netwerk is vergroot als vanzelf….

  Haken, wachten tot de baby’s geboren worden en vooruit haken voor later, de skull shawls…

  Picasso natuurlijk die mee is geweest en mooie auto tochten over B wegen heen en veel fotografie, zoveel dat ik het niet eens op fb kan bij houden, fietstochten in Almere. Kortom…. lekker eten en drinken….

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten