Er gebeurt (onopgemerkt) een hoop in ongeveer dertig dagen en hier maak ik uiteraard foto’s van. In een iMonth artikel praat ik je daarom maandelijks bij over hoe mijn maand is verlopen en hoe ik de dagen heb ervaren. Dit doe ik natuurlijk geheel Angélique-stijl in de vorm van een lijstje.

June has gone by so fast! Ik heb niet het idee dat er alweer dertig dagen voorbij zijn en al helemaal niet dat we aan een nieuwe maand gaan beginnen. We hebben op de valreep een paar snikhete dagen gehad! Zou de zomer nu dan echt begonnen zijn?

June


June

  • De poezels willen altijd graag mijn aandacht wanneer een van de therapeuten met me bezig is. Ze vinden het maar ingewikkeld die verschillende mensen steeds in huis. Het zijn net een stelletje (grommende) waakhonden.
  • Nu we toch in de therapeuten sfeer zitten: met de fysio heb ik weer flink wat stukjes gelopen. Daarnaast heb ik uiteraard ook gefietst en mijn andere oefeningen gedaan. Kortom: goed mijn best aan het doen!
  • De bloemen in de tuin doen flink hun best! Daar kan ik een hoop mooie foto’s van gaan maken met het cadeau dat ik gehad heb.
  • De zomer is begonnen! Mijn tijd breng ik vooral onder de parasol door, want ik mag door mijn brandwonden niet veel in de zon komen en al helemaal niet verbranden! Hier probeer ik dan natuurlijk ook op te letten.
  • Ik ben begonnen met het schrijven van teksten voor anderen.
  • Een drukke maand wat betreft mijn huis! De verbouwing is inmiddels afgerond, nu is het  voor ons tijd om te gaan klussen. Mijn vloer ligt inmiddels te wachten en ook het behang is uitgezocht. Ik heb inmiddels al flink wat tijd in mijn humble abode doorgebracht en dat vind ik fijn!

Hoe was jouw maand? Wat waren de highlights?