♥  De zomer  ♥  Verbouwingen in mijn huis  ♥  Happy moments  ♥  Een nieuwe serie om te proberen  ♥  Zaken op orde brengen  ♥  Langzaamaan meubels uitkiezen  ♥  De bloemenzee wanneer je mijn voordeur uitstapt  ♥  Buren leren kennen  ♥  Muziekje aan  ♥  Klussen  ♥  Teksten schrijven  ♥  Pinterest  ♥  Contact met halfjes  ♥  Windowshoppen  ♥  Een fijne temperatuur  ♥  Voor jezelf kiezen & opkomen  ♥  Een ander kunnen helpen  ♥  Kaartjes sturen  ♥  De welbekende barbecue lucht, heerlijk!  ♥  Zelfgemaakte smoothie  ♥  Aankopen met korting  ♥  Gevarieerder kunnen eten  ♥  De katten die buiten kunnen genieten  ♥  Werken aan de toekomst  ♥  Veranderingen in mijn huis  ♥  Goedgevulde broodjes  ♥  Bloggen  ♥  Ijskoude drankjes  ♥  Sunshine!  ♥  Podcast  ♥  Herkenning vinden in verhalen van anderen  ♥  Bezig zijn  ♥

♥ Lieve cadeautjes

happy

Tijdens mijn studie heb ik twee periodes lang (20 weken) fotografieles gevolgd en hierdoor is mijn liefde voor een spiegelreflex toegenomen. Wat kunnen deze camera’s toch een prachtige foto’s maken! Na het examen heb ik daarom besloten om een eigen spiegelreflex aan te schaffen en hier heb ik nog altijd geen spijt van gehad – ben er helemaal happy mee!

Wel had ik de wens om me nogmaals wat meer in het vak te gaan verdiepen en wellicht op den duur te kijken naar een nieuwe lens, omdat ik zoveel meer uit mijn camera kan halen dan dat ik nu doe. Vorige week vielen er onverwacht twee tijdschriften op de deurmat met maar liefst 20 basiscursussen. Ontzettend lief natuurlijk, de persoon in kwestie kent me goed! De komende tijd kan ik hiermee aan de slag!

♥ Mijn gezondheid & verbetering zien

Ik moet hard (door)werken om weer de oude te worden en dit zie ik soms écht even niet meer zitten. Gezondheidsproblemen zijn pittig en leg je niet even naast je neer, waardoor het 24/7 in je hoofd blijft zitten. De afgelopen tijd probeer ik daarom ook blij te zijn met de kleine vorderingen en merk ik dat ik best trots op mezelf mag zijn. Er zijn voldoende zaken die ik met beide handen heb aangepakt en ook de baaldagen zijn onderdeel van het proces. Ik ben er nog niet, maar ik ben dichterbij dan dat ik gisteren was!

Wat staat er op jouw happy list?