Dit wist je hoogstwaarschijnlijk al: het is vandaag vrijdag, het einde van de werkweek en voor de meeste van ons is het weekend begonnen. Het is echter niet zomaar een vrijdag, nee, vandaag is het 21 juni 2019 en is er een nieuw seizoen begonnen. Hallo, zomer! Daar ben je dan eindelijk en wat heb je een zomers weertje met je meegenomen. Maar eigenlijk mag ik niet klagen, want we hebben al zonovergoten dagen en warme temperaturen gehad.

Wanneer je al vaker mijn virtuele deur hebt platgelopen, dan weet je dat ik een groot fan ben van de zomer. Toch ga ik mijn liefde voor dit seizoen (opnieuw) verwerken in een artikel.

Zomerlijstje


 • Temperaturen tót ongeveer 25 graden. Vanwege mijn ongeluk van vorig jaar en het feit dat ik nog aan het revalideren ben, zijn hoge temperaturen momenteel een no-go. Mijn huid kan de warmte niet aan en begint flink zeer te doen op de warme dagen.
 • Zelfgemaakte drankjes en smoothies. Lekker met vers fruit en ijsblokjes. Een felgekleurd rietje kan uiteraard niet ontbreken.
 • Ijsjes! Dit kan niet ontbreken in dit lijstje.
 • Blauwe lucht en het zonnetje. Ik weet niet hoe het iemand niet vrolijk kan maken, maar het maakt mijn dag echt een stukje beter.
 • Ramen én de tuindeur open. Kortom: frisse lucht! Daarnaast kunnen de poezels op deze manier gezellig mee naar de tuin en daar genieten ze zichtbaar van.
 • Andere gerechten op tafel. We kunnen de barbecue weer gaan gebruiken en andere maaltijden eten. Persoonlijk vind ik een beetje afwisseling wel fijn.
 • Zonder jas naar buiten. Dit is echt even een genietmomentje.  Ook: zonnebrillen! Een goede toevoeging aan je outfit.
 • De natuur, want deze is nu op haar best. Heerlijk om doorheen te wandelen of om mooie foto’s te schieten.

Wat staat er op jouw zomer lijstje?

zomer

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

5 Comments

 • Michelle schreef:

  Ik sluit mij hier helemaal bij aan! Alles tot 25 graden is fijn, die warme dagen van de laatste tijd ( 30 tot 38 graden) is gewoon teveel van het goede. Het zomerfruit wat nu weer verkrijgbaar is vind ik ook altijd fijn aan de zomerperiode. En de verandering van kleding, love dresses!

 • Morgaine schreef:

  Zwemmen en varen vooral… die twee, kan gecombineerd worden natuurlijk, en of het erin zit is wat anders, het zwemmen is makkelijker gedaan dan het varen, hahaha
  .
  .
  Dat is mijn zomer lijstje 😉 Verder lekker genieten van water… en nog meer water, of dat nu dankzij mijn fonteintje is in de woonkamer, of de plantjes verzorgen, zwembadje bij Liefste in de tuin…

  X

 • Ik schreef:

  Sterkte aankomende dagen met de hitte. Ik hoop dat het toch zal mee gaan vallen de last voor je. Lekker lijstje is het, ook met de foto’s van Pin erbij.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten