Skip to main content

Het was een lange tijd toekijken hoe onder andere aannemers, loodgieters, stratenmakers en tegelzetters mijn humble abode onder handen namen. Inmiddels zijn de grote verbouwingen verleden tijd en kan er een begin gemaakt worden aan het verven, behangen en het leggen van de vloer. Kortom: interieur!

Als geboren binnenhuisarchitect weet ik natuurlijk dat er meerdere stadia zijn van het aanschaffen van spullen, namelijk: hetgeen wat nodig/nuttig is (zoals bijvoorbeeld een bankstel, omdat het wel fijn zou zijn om te kunnen zitten) en hetgeen wat simpelweg leuk is. Niet per se praktisch of van groot belang. Maar wel leuk.

Het is puur toeval dat ik veel spullen uit dit laatste stadium tegen ben gekomen, ik bedoel, daar heb ik echt niet zelf naar gezocht. Of misschien toch een beetje.

Mijn wishlist


 

interieur

Het is in een grote stad niet gebruikelijk om meteen ‘jackpot’ te hebben, daarom heb ik in mijn lange zoektocht naar een passende woning nooit rekening gehouden met een tuin. Plannen voor deze buitenruimte heb ik dus ook nooit gehad, hoogstens voor een klein balkonnetje. Tot een jaar geleden.

Deze lucky bastard is namelijk in het bezit van een tuin! Stiekem vind ik dit ook echt heel fijn en bovenstaande items zou ik er graag aan toe willen voegen. Prioriteit? Niet echt. Wil ik het hebben? Eigenlijk wel.


interieur

Ik heb nog nooit iets bij de H&M Home gekocht, maar ik denk dat hier binnenkort verandering in gaat komen. Dit geldt trouwens voor nog meer winkels waar ik toffe dingen heb gezien, maar waar ik niet eerder iets aangeschaft heb.

Zilver, grijs en marmer ga je zeker (subtiel) terugvinden in mijn interieur en daar heb ik een paar leuke items voor gevonden.


interieur

De eerste grote verbouwing in mijn huis was de keuken, deze ruimte is momenteel ook het meest toegankelijk. Het is echter nog niet van mijn (ook nog best lange) lijstje, ik ben namelijk nog niet in de fase dat ik me druk kan maken om een zeeppompje. Nee, een kale vloer & kale muren past niet tussen mijn Pinterestwaardige ideeën.

Wat staat er op dit moment op jouw wishlist?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Join the discussion 6 Comments

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten