Gisteren was de laatste dag van de maand mei en dit betekent dat we gaan beginnen met een frisse start. Juni is helemaal klaar voor ons, maar zijn we wel klaar voor juni? Na deze 30 dagen is er namelijk alweer een halfjaar voorbij. 50% van 2019 is dan gewoon klaar, hoe bizar! Ik hoop dat ik de komende maand kan gaan vullen met een hoop vooruitgang en het behalen van nieuwe (kleine) overwinningen. Hello June, I’m ready!

Mei


Mei 2019

  • Voor het eerst in een lange tijd ben ik weer eens in een bouwmarkt geweest. Dit was een vrij pittige ervaring, omdat er een hoop op me af kwam (eigenlijk ben ik nog niet stabiel genoeg, whoops). Toch ben ik blij met deze stap, omdat ik graag verder wil met mijn woning.
  • Over mijn woning gesproken: er is vastgesteld welke grote klussen er nog moeten gaan gebeuren en deze verbouwing staat ook al gepland. Zo makkelijk kan het dus gaan! Nu maar even afwachten of de rest ook zo makkelijk gaat, fingers crossed!
  • Ik ben weer een antibioticakuur verder. Mijn lichaam heeft het nog steeds zwaar en alle regelzaken maken mijn herstel niet makkelijker. Het is pittig om een balans te vinden tussen belastbaarheid en rust. Ontspanning is sowieso al een enorme uitdaging!
  • Ondanks de strubbelingen met mijn gezondheid loop ik nog steeds stukjes buiten en probeer ik voldoende te bewegen. Ik wil hier de komende maand nog beter op gaan letten.
  • Bijna dagelijks heb ik kunnen genieten van een zelfgemaakte smoothie. Een lekkere boost aan vitamines!
  • Waar ik nog meer van genoten heb: quality tijd samen en de mooie lentedagen. ♥
  • Ik kocht een vloer! Deze wordt over een paar dagen geleverd en ik ben zó benieuwd! Er zijn eindelijk knopen doorgehakt en ik hoop dat ik van mijn huis dan eindelijk een thuis kan gaan maken.

Wat is jouw highlight van mei?