Gisteren was de laatste dag van de maand mei en dit betekent dat we gaan beginnen met een frisse start. Juni is helemaal klaar voor ons, maar zijn we wel klaar voor juni? Na deze 30 dagen is er namelijk alweer een halfjaar voorbij. 50% van 2019 is dan gewoon klaar, hoe bizar! Ik hoop dat ik de komende maand kan gaan vullen met een hoop vooruitgang en het behalen van nieuwe (kleine) overwinningen. Hello June, I’m ready!

Mei


Mei 2019

 • Voor het eerst in een lange tijd ben ik weer eens in een bouwmarkt geweest. Dit was een vrij pittige ervaring, omdat er een hoop op me af kwam (eigenlijk ben ik nog niet stabiel genoeg, whoops). Toch ben ik blij met deze stap, omdat ik graag verder wil met mijn woning.
 • Over mijn woning gesproken: er is vastgesteld welke grote klussen er nog moeten gaan gebeuren en deze verbouwing staat ook al gepland. Zo makkelijk kan het dus gaan! Nu maar even afwachten of de rest ook zo makkelijk gaat, fingers crossed!
 • Ik ben weer een antibioticakuur verder. Mijn lichaam heeft het nog steeds zwaar en alle regelzaken maken mijn herstel niet makkelijker. Het is pittig om een balans te vinden tussen belastbaarheid en rust. Ontspanning is sowieso al een enorme uitdaging!
 • Ondanks de strubbelingen met mijn gezondheid loop ik nog steeds stukjes buiten en probeer ik voldoende te bewegen. Ik wil hier de komende maand nog beter op gaan letten.
 • Bijna dagelijks heb ik kunnen genieten van een zelfgemaakte smoothie. Een lekkere boost aan vitamines!
 • Waar ik nog meer van genoten heb: quality tijd samen en de mooie lentedagen. ♥
 • Ik kocht een vloer! Deze wordt over een paar dagen geleverd en ik ben zó benieuwd! Er zijn eindelijk knopen doorgehakt en ik hoop dat ik van mijn huis dan eindelijk een thuis kan gaan maken.

Wat is jouw highlight van mei?

Angelique

Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

3 Comments

 • Michelle schreef:

  Altijd spannend om zulke belangrijke zaken voor je huis uit te kiezen! Ben benieuwd wat je hebt gekozen. En zo te horen heb je al mooie vooruitgangen geboekt! De maand mei bestond vooral uit werken in de tuin,de start van een nieuw borduurwerk, buiten spelen met Eleanor en onze vier-jarig huwelijk vieren. Verder niks bijzonders 😉

 • Morgaine schreef:

  Even uhm… er zijn pas 5 maanden voorbij en vandaag start maand 6… 5 + 7 is bij mij 12…. dus als de maand juni voorbij is, dan zitten we pas op 50%, maar laat het een mee valler zijn zo 😉

  Heel veel mooie momenten in mei… mijn dochter jarig, verjaardag kleinzoon, beiden gevierd, bij mijn ouders geweest, naar Drachten toe, waar ik voorlopig even ben, kortom… ontelbaar, nu al…. Gisteren Oerrock, van de week in Heech… en Laaksum…

  X

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten