Skip to main content

Dag april (2019) en hallo mei! We beginnen vandaag aan de vijfde maand van het jaar. De afgelopen 30 dagen waren eigenlijk best prima.

April 2019


April 2019

  • Op 9 april mocht ik 26 kaarsjes uitblazen! Ik heb me prima vermaakt die dag. Het was wel even vreemd om te beseffen dat ik de 25 als het ware heb overgeslagen, omdat ik zo weinig van die tijd heb meegekregen. Toch heb ik een hoop geleerd en ben ik gegroeid als persoon, iets waar ik nu de vruchten van kan plukken. Ik hoop dit jaar een stukje meer van mezelf te vinden en lichamelijk ook vooruitgang boek.
  • Pasen! Iets wat we ook weer traditiegetrouw konden ‘vieren’. Gezamenlijk genieten we, een van de dagen, van een Paasontbijtje en een warme maaltijd. Mijn chocoladekip steelt wel echt de show en ja, ik heb haar eieren ook gevonden!
  • Met het superfijne lenteweer kon ik voor het eerst dit jaar tijd doorbrengen in de tuin. De katten zijn daar erg blij mee, al die aandacht van de buren. Daarnaast maakte het mijn wandelingen buiten ook een stuk aangenamer. Wie wordt er nou niet vrolijk van een zonnetje en een lekker temperatuurtje?
  • Ik had een paar spannende afspraken.
  • Het warme weer was niet zo fijn voor mijn brandwonden. Ik heb veel last van temperatuurverschillen omdat mijn huid en zenuwen beschadigd zijn. Het lichaam heeft tijd nodig om dit te herstellen. Op dit soort momenten lijkt een jaar ook helemaal niet zo lang meer.
  • Het gaat een stukje beter met mijn gezondheid. Ik kan wat meer doen op een dag zonder daar ziek van te worden. Ik ben dus ook weer wat actiever bezig met mijn blog, maar ook met Instagram & Pinterest.
  • Daarnaast ben ik ook nog steeds voorzichtig bezig met mijn thuisstudie. Psychologie blijf ik gelukkig erg interessant vinden en dit helpt zeker om het concentreren vol te kunnen houden.

Wat was jouw favoriete dag van april? Wat deed je die dag?

Angelique

Author Angelique

Ik ben een mediadeveloper met een grote passie voor schrijven. Dit stukje van het grote www vul ik graag met een flinke dosis aan realistische positiviteit & eerlijkheid.

More posts by Angelique

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten