♥  Aardbeien  ♥  Een nieuwe Happy List schrijven  ♥ Lenteweer  ♥  Zonder jas naar buiten kunnen  ♥  Sunshine!  ♥  Jarig zijn & voelen  ♥  Leuke gesprekken  ♥  Personen beter leren kennen  ♥  #Tuinleven  ♥  Gourmetten  ♥  Nieuwe plantjes  ♥  Steeds een stukje meer kunnen lopen  ♥  Voor jezelf kunnen opkomen  ♥  Paasbrunch met warme broodjes  ♥  Window shoppen  ♥  Bezig zijn met het huis  ♥  Een paar kleine stapjes vooruit is alsnog een grote stap  ♥  Je verhaal kwijt kunnen  ♥  Zelfgemaakte smoothies  ♥ De serie You  ♥  Bloggen  ♥

♥ MuziekMuziek staat vaak in mijn happy lijstjes, maar ik deel zelden de nummers die ik graag luister. Dit komt ook omdat ik een favoriete liedje echt grijs kan draaien. Ik heb een brede muzieksmaak en ook mijn stemming heeft invloed op de artiesten die hun stem mogen laten horen.

De laatste tijd gaan geluid en ik weer een stukje beter samen. Toen ik vorig jaar zo ziek was kon ik de muziek niet waarderen en dat was best even vreemd. Gelukkig kom ik inmiddels verder dan de radio en kan ik er weer van genieten.

♥ Podcast


Dit is uiteraard geen nieuwe ontdekking, maar wel iets waar ik steeds meer mee bezig ben. Een interessant onderwerp en een prettige stem zorgen ervoor dat ik me prima kan vermaken.

Momenteel luister ik de afleveringen (of fragmenten?) van Berthold Gunster (bekend van omdenken), die met verschillende mensen over hun problemen praat. Ik vind het erg interessant om dit soort persoonlijke gesprekken bij te mogen wonen.

Het heeft iets weg van een coachingssessie waarbij je direct opzoek gaat naar een andere manier om je probleem te benaderen. Is het namelijk echt zo’n groot probleem of maak je er onbewust een groot probleem van? Nu ik mijn studie weer heb opgepakt vind ik het nog leuker om me met dit soort vraagstukken bezig te houden.

Ik ben benieuwd of er nog meer leuke podcasts te vinden zijn, mijn zoektocht gaat in ieder geval door.

Wat staat er op jouw happy list?